Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Ε Ρ Γ Α Τ Ο Υ Π Α Λ Λ Η Λ Ι Κ Ο   Κ Ε Ν Τ Ρ Ο   Σ Α Λ Α Μ Ι Ν Α Σ 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Με αφορμή τις πρόσφατες αυξήσεις, που όλοι διαπιστώσαμε για μια ακόμη φορά, στα εισιτήρια της πορθμειακής γραμμής Σαλαμίνας- Περάματος το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Σαλαμίνας απέστειλε έγγραφο στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Στυλιανίδη, το οποίο και  επισυνάπτεται.
Στο εν λόγω έγγραφο, αφού εξηγούμε ότι η συγκεκριμένη πορθμειακή γραμμή χαρακτηρίζεται ως αστική συγκοινωνία και χρησιμοποιείται σε καθημερινή βάση από εργαζόμενους οι οποίοι αδυνατούν να επωμιστούν το κόστος μιας επιπλέον αύξησης καθώς και το γεγονός ότι η εν λόγω γραμμή είναι η δεύτερη σε εισπράξεις στην Ευρώπη τόσο τους καλοκαιρινούς μήνες όσο και την περίοδο των εορτών και αργιών που η Σαλαμίνα κατακλύζεται από κόσμο, ζητούμε ενημέρωση για τους λόγους  που επέβαλαν αυτές τις αυξήσεις.
Ζητήσαμε, επίσης, ενημέρωση για τον λόγο που εφαρμόζεται διαφορετική τιμολογιακή πολιτική από τις Κοινοπραξίες, με την μια να χρεώνει ακριβότερα από την άλλη,
από την στιγμή που προσφέρουν τις ίδιες υπηρεσίες και διανύουν την ίδια απόσταση (σε ναυτικά μίλια).
Μόλις λάβουμε σχετική απάντηση θα επανέλθουμε με νέο Δελτίο Τύπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά