Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Στην προβλήτα του Αγίου Διονυσίου (κεντρική) έδεσε από χθες βράδυ το ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΙΙ, όπου από σήμερα 9/5 ξεκινάει τα δρομολόγια στην γραμμή του Ηρακλείου, παίρνοντας την θέση της ΑΡΙΑΔΝΗΣ.

Το ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΙΙ θα πραγματοποιήσει παρθενικό δρομολόγιο στην γραμμή του Ηρακλείου, κάθως θα κάτσει στην συγκεκριμένη γραμμή, σύμφωνα με chaniaships.comγια  2.5 βδομάδες όσο δηλαδή το ΚΡΗΤΗ ΙΙ βρίσκεται στην Ελευσίνα για δεξαμενισμό και συντήρηση.

Υπενθυμίζεται ότι το Κρήτη 2 παρουσίασε από τη Μεγάλη εβδομάδα μέχρι και την Τρίτη του Πάσχα, δυο φορές προβλήματα με τη μηχανή του, με αποτέλεσμα να απαγορευθεί ο απόπλους του και η Attica Group ν’ αναγκαστεί να το αντικαταστήσει προσωρινά με την πανέμορφη πριγκίπισα Αριάδνη.

Δείτε βίντεο του κ. Γιώργου Ψυχαράκη από την άφιξη του ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΙΙ στο κεντρικό λιμάνι του Πειραιά

Πληροφορίες του chaniaships.com λένε ότι μετά την γραμμή του Ηρακλείου θα δρομολογηθεί για την καλοκαιρινή σεζόν στα Δωδεκάνησα, ενώ το χειμώνα θα γυρίσει ξανά – μόνιμα αυτή τη φορά – στο δρομολόγιο Ηράκλειο – Πειραιάς.

https://kriti360.gr/ena-vasilovaporo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά