Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Ένα από τα πρώτα θέματα που ανέδειξε -κατήγγειλε , μ΄ανακοίνωση της , η νέα Δημοτική Αρχή Περάματος -του Γιάννη Λαγουδάκου- ήταν το θέμα των δωροεπιταγών που δόθηκαν στο δήμο από την εταιρία που διαχειρίζεται τους μώβ κάδους, στο πλαίσιο της σχετικής σύμβασης.
Όπως αναφέρει η Δημοτική Αρχή Λαγουδάκου , σύμφωνα με τη βεβαίωση παράδοσης – παραλαβής, 20/12/2023 παραδόθηκαν από την εταιρεία στον εκπρόσωπο του Δήμου Περάματος ( σσ τον κατονομάζει) , δωροεπιταγές συνολικής αξίας 2.167€ για αγορά προϊόντων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από τα super market Σκλαβενίτης, ως αντισταθμιστικό όφελος για Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2023″.
Ωστόσο σημειώνει ” η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου, μας επιβεβαίωσε ότι τις δωροεπιταγές Ποτέ Δεν τις Παρέλαβε και δεν Ενημερώθηκε προκειμένου να διατεθούν σε ευπαθείς συνδημότες μας που δεν έχουν έσοδα (για το εορταστικό τραπέζι των Χριστουγέννων)”.
Και αφού το καταγγέλλει και αναμενόμενο θα ήταν να τις αναζητήσει κινώντας παράλληλα διαδικασίες απόδοσης τυχόν ευθυνών, τι κάνει -δηλώνει;
“Δική μας ευθύνη ως νέα Δημοτική Αρχή δεν είναι να κάνουμε ούτε τους detective – ούτε τους ανακριτές αλλά να αποποιηθούμε λάθη και παραλείψεις άλλων σε ότι αφορά την σύμβαση με την εταιρεία”!

https://news-ta.gr/poios

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά