Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Mayurasana-θεση παγωνιου Βρείτε σταθερότητα και απελευθερώστε την εσωτερική σας δύναμη με αυτήν την προκλητική asana που εξισορροπεί τους βραχίονες. Αυτή η στάση θα χτίσει την αυτοπεποίθησή σας και θα σας ενθαρρύνει να δοκιμάσετε κάτι νέο.

✅️Οφελη:
1.Δυναμώνει τον πυρήνα, τους πήχεις και το στήθος.
.Μεγαλύτερη επίγνωση σώματος διδάσκοντάς σας τη δύναμη της διατήρησης της σταθερότητας και της ηρεμίας, ακόμη και σε προκλητικές στάσεις.
3.Βοηθά στην απελευθέρωση της σπονδυλικής στήλης και μπορεί να βελτιώσει τη λειτουργία του νευρικού σας συστήματος.
4.Η πίεση στην κοιλιά διεγείρει τα εσωτερικά όργανα και μπορεί να βελτιώσει την πέψη και τον μεταβολισμό και να ενισχύσει τη φυσική διαδικασία αποτοξίνωσης στο σώμα.
✔️Συμβουλες:
1.Στην πλήρη έκφραση της πόζας, οι αγκώνες διατηρούνται κοντά. Αν αυτό είναι δύσκολο, μπορείτε να βάλετε ένα λουρί γιόγκα πάνω από τους αγκώνες σας και να τους δέσετε.
2.Εάν έχετε φαρδιούς ώμους, μεγαλύτερο στήθος ή είστε δύσκαμπτοι στο πάνω μέρος του σώματος, μπορεί να είναι δύσκολο να αγγίξετε τους αγκώνες σας. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να τα κρατήσετε ελαφρώς μακριά. Βεβαιωθείτε ότι είναι ακόμα σε επαφή με το πάνω μέρος του κορμού σας.
‼️Μην επιχειρήσετε τη στάση πριν μπορέσετε να κρατήσετε τον Chaturanga με σωστή ευθυγράμμιση για κάποιο χρονικό διάστημα.
⛔️Αποφύγετε την εκτέλεση Mayurasana εάν υποφέρετε από υψηλή αρτηριακή πίεση, προβλήματα στους καρπούς ή τους αγκώνες και το γλαύκωμα.
Η σωστή προετοιμασία για τέτοιου είδους asana είναι το πιο σημαντικό!

Καλή πρακτική,

Μαργιάννα  Καρακωστα Δασκαλα ΓΙΟΓΚΑ

#yogaforyou

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά