Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται είναι να σηκώσουμε το κεφάλι μας και να κοιτάξουμε μπροστά μας την θέα, να ανοίξουμε το βλέμμα μας στον ορίζοντα και να μείνουμε για λίγο σιωπηλοι μέχρι να κατανοήσουμε τις ίδιες μας τις σκέψεις..
…Για να ανοίξουμε έναν νέο κύκλο, χρειάζεται πρώτα να συνειδητοποιήσουμε τι έχουμε κάνει μέχρι εδώ, τι έχουμε μάθει, τι έχουμε κερδίσει και με τι προχωράμε!
Χρειάζεται να κάνουμε μία συνειδητή ανασκόπηση της χρονιάς για να αναγνωρίσουμε και να ευχαριστήσουμε κάθετι καλό που λάβαμε, αλλά και κάθε δυσκολία μέσα από την οποία μάθαμε κάτι σημαντικό για την εξέλιξή μας!
Αυξάνοντας την έννοια της ευγνωμοσύνης στην ζωή μας αποκτούμε μία θετική οπτική μέσα από την οποία αναγνωρίζουμε τι πραγματικά έχει σημασία στην ζωή!
Ξεκαθαρίζοντας τελικά τι δεν έχει ιδιαίτερη σημασία μπορούμε να εστιάσουμε σε αυτά που θέλουμε να διατηρήσουμε ή να φέρουμε στην ζωή μας!
Ήρθε η ώρα να κάνουμε όνειρα, σχέδια, στόχους μικρούς ή μεγάλους δεν έχει και τόση σημασία! Ένα έχει σημασία να είναι μέσα από την καρδιά μας γεμάτα αγάπη!
Στην τελική, τι είναι αυτό μετράει καθώς τα χρόνια έρχονται και φεύγουν; Η αγάπη!
Η αγάπη που πήραμε και η αγάπη που δώσαμε! Αυτό μετράει!!
Με αγάπη,
Μαργιαννα Καρακωστα Δασκαλα Γιογκα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά