Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Νέα στοιχεία προκύπτουν από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. όσον αφορά τα επεισόδια στου Ρέντη, καθώς σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ταυτοποιήθηκε το DNA του 16χρονου αδερφού του 18χρονου καθ΄ομολογίαν δράστη, ο οποίος νωρίτερα κρίθηκε προφυλακιστέος.

Όπως αναφέρουν υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, το DNA φαίνεται να ανήκει στον 16χρονο αδερφό του κατηγορούμενου, ο οποίος είχε δώσει χθες γενετικό υλικό μετά από διάταξη του Εισαγγελέα, γιατί ήταν ανήλικος.

Επιπλέον, υπάρχουν και άλλα γενετικά υλικά και αποτυπώματα από τους 424 προσαχθέντες που ταυτοποιούνται πάνω σε πειστήρια.

Παράλληλα, προέκυψε και πυρίτιδα, κάτι που αυτόματα καθιστά τον 16χρονο άμεσα εμπλεκόμενο στην αιματηρή επίθεση κατά του 31χρονου αστυνομικού.

Οι Αρχές «αποκρυπτογραφούν» τους χούλιγκανς και τον ρόλο του «καθοδηγητή»

Παράλληλα, στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ο «καθοδηγητής» αλλά και τα «κεφάλια» των χούλιγκανς, με τις Αρχές να ψάχνουν διαρκώς νέα στοιχεία, καθώς όπως όλα δείχνουν, δεκάδες από τους «σκληρούς» χούλιγκανς που συμμετείχαν στα επεισόδια είναι σεσημασμένοι για οπαδική βία και φέρονται να έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για ναρκωτικά και εκβιασμούς.

Στο μεταξύ, έτοιμος να «δώσει» ονόματα φαίνεται πως είναι ο 18χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης, ο οποίος κατέθεσε αίτημα να ενταχθεί σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, το οποίο απορρίφθηκε, καθώς υποστήριξε πως δεν είχε πρόθεση να τραυματίσει τον αστυνομικό και πως ήταν μακριά από το θύμα την ώρα της επίθεσης, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δεν κατονόμασε τον «καθοδηγητή».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 18χρονος δεν θα μπορούσε να υπαχθεί σε πρόγραμμα, καθώς είναι ήδη κατηγορούμενος για την υπόθεση και όχι μάρτυρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός δράστης φοβάται να μιλήσει, την ώρα που οι γονείς του καταγγέλλουν πως δέχονται απειλές για τη ζωή του παιδιού τους, μετά τα όσα συνέβησαν.

Μίνα Καραμήτρου –

https://www.cnn.gr/ellada/story/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά