Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Πολλοί ασκούμενοι της γιόγκα έλκονται από την πρακτική μέσω των asana.
Αυτές οι στάσεις και οι κινήσεις βοηθούν στο να διατηρηθεί το σώμα υγιές, καθώς και ξεμπλοκάρουν τα ενεργειακά κανάλια, ώστε μετά από μια πρακτική γιόγκα να νιώθουμε δυνατοί, υγιείς, ζωντανοί.
Τι συμβαίνει όμως στην πραγματικότητα για να μας κάνει να νιώθουμε έτσι;
 Μέσω της πρακτικής βελτιστοποιούμε την επίγνωσή μας για το σώμα και γινόμαστε πιο ευθυγραμμισμένοι και ενημερωμένοι για τα σήματα που μας δίνει το σώμα μας σχετικά με τη συνολική κατάσταση της υγείας μας.
Αυτή είναι η αρχή μιας διαδικασίας λεπτομέρειας που ξεκινά με το σώμα και γίνεται όλο και πιο λεπτή μέσα από τα στρώματα της ύπαρξής μας – που ίσως δεν έχουμε ακόμη συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν.
Αυτά τα μη ορατά αλλά υπαρκτά στρώματα ύπαρξής θα αναλύσουμε στο σεμινάριο που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.
Και αν με ρωτάτε για ποιο λόγο να παρακολουθήσω ένα σεμινάριο, τι όφελος θα έχω;
Θα σας πω με ειλικρινά πως οποίο σεμινάριο από τα προηγούμενα, από το τρέχον ή τα επόμενα και να παρακολουθήσετε αυτό που θα κερδίσετε είναι γνώση για το τι προσφέρετε στον εαυτό σας κάθε φορά που έρχεστε σε μια πρακτική..είμαι βέβαιη πως από ένα σεμινάριο και μετά καμία πρακτική δε θα είναι η ίδια..
Με αγάπη,
Μαργιάννα  Καρακωστα  Δασκαλα Γιογκα
Namaste

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά