Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Η γιόγκα θεωρείται συχνά μια σόλο δραστηριότητα – μια στιγμή για αυτοστοχασμό, για ησυχία και για την επίτευξη εσωτερικής γαλήνης.
Όμως ηεπιτυχής άσκηση της γιόγκα με έναν παρτενέρ απαιτεί : επικοινωνία, επίγνωση και αίσθηση συνεργασίας έξω από τον εαυτό.
    Η partner yoga μπορεί να βοηθήσει καθως:
   Επιταχύνει το τέντωμα . Η γιόγκα συνεργατών βοηθά στην εμβάθυνση του αντίκτυπου μιας στάσης γιόγκα, χωρίς πόνο. Το σωματικό βάρος του ενός συντρόφου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αυξήσει την πίεση του άλλου συντρόφου.
   Βελτιώνει την ευθυγράμμιση, την ισορροπία και τη στάση του σώματος. Ο σύντροφός σας σας εξυπηρετεί σαν καθρέφτης, για να σας βοηθήσει με τη σωστή ευθυγράμμιση, ισορροπία και συγκέντρωση. Μπορείτε να το σκεφτείτε σαν να έχετε έναν προσωπικό δάσκαλο γιόγκα στα χέρια σας, που σας δίνει προσαρμογές σε κάθε στάση.
    Βαθαίνει τη σύνδεση . Θα είμαστε ειλικρινείς. Η γιόγκα με τους συνεργάτες δεν είναι πάντα εύκολη. Υπάρχει ένα επίπεδο σύνδεσης που απαιτείται για να αυξήσετε, να σηκώσετε και να εμπιστευτείτε ότι ο άλλος συνεργάτης έχει την πλάτη σας (κυριολεκτικά). Οι σωματικές και συναισθηματικές προκλήσεις που εμπλέκονται στην από κοινού κυριαρχία αυτών των στάσεων μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση της σύνδεσης και της εγγύτητας με μοναδικό τρόπο.
    Αυξάνει τη ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ! Αυτό και μόνο είναι αρκετό δεν νομίζετε; είναι μια καλή ευκαιρία να χαλαρώσεις και να γελάσεις
Οι στάσεις στην partner yoga μπορεί να είναι πολύ χαμηλής έντασης, με τους δύο συντρόφους να κάθονται, ή υψηλής έντασης, με τον έναν να πετάει. Αλλά σε κάθε περίπτωση, ο σκοπός του συντρόφου είναι ο ίδιος – να βοηθήσει και να προσαρμόσει ο ένας τον άλλον και να εμβαθύνει τις αισθήσεις της πόζας.
Με αγάπη,
Μαργιάννα Καρακωστα Δασκαλα Γιογκα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά