Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Το πρώτο εργαλείο που θα χρειαστείτε για το ταξίδι ευεξίας σας στις πρακτικές γιόγκα είναι ένα στρωμα γιόγκα.
Τα περισσότερα στούντιο προσφέρουν χαλάκια για δημόσια χρήση, αλλά το να έχετε δικό σας μπορεί να είναι μια πιο υγιεινή λύση.
   Στα πρώτα μαθήματα ίσως νιώσετε πως χρειάζεστε περισσότερο χώρο από όσο σας δίνει το στρώμα σας! Όμως με την πάροδο του χρόνου θα δείτε πως σας είναι αρκετό!
Σκεφτείτε το χαλάκι γιόγκα ως το θεμέλιο της πρακτικής σας – δημιουργεί έναν ασφαλή και άνετο χώρο για να περνάτε μέσα από τις στάσεις με σταθερότητα και ευκολία.
Υπάρχει μια υποκείμενη αίσθηση ότι το χαλάκι θεωρείται ως σύμβολο κατάστασης και ένας τρόπος για να επισημάνετε την περιοχή σας πρώτα από όλα στον ίδιο σας τον εαυτό και να τον κάνετε να μάθει να μένει σταθερός στα όρια του.
Είναι ο τέλειος σύντροφος για τη βελτίωση της κινητικότητας και την ανακούφιση του πόνου στην πλάτη!
Για αυτό αν και δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για ένα στρώμα καλό είναι να διαλέξετε ένα στρώμα ποιοτικό που παρέχει αντικραδασμική προστασία για τις αρθρώσεις και το κράτημα για την αποφυγή ολίσθησης κατά τη διάρκεια των στάσεων!
Μαργιάννα Καρακωστα Δασκαλα Γιογκα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά