Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Σύμβουλοι επιχειρήσεων

Προγράμματα ΕΣΠΑ & Χρηματοδοτήσεις μέσω Τραπεζών

Picture

Δυο Προγράμματα ΕΣΠΑ αναμένονται να προκηρυχτούν μέσα στον Οκτώβριο με προϋπολογισμό από 20.000 ευρώ έως 100.000 ευρώ Και με επιδότηση έως 70% Για νέες και υφιστάμενες επιχείρησης

Η πρώτη δράση αφορά την «Ενίσχυση Υφιστάμενων ΜμΕ στις περιοχές των Εδαφικών Σχεδίων Δίκαιης Μετάβασης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας & Μεγαλόπολης», με προϋπολογισμό 30.000.000 ευρώ (21 εκατ. ευρώ στη Δ. Μακεδονία και 9 εκατ. ευρώ στη Πελοπόννησο) και δικαιούχους Μεσαίες, Μικρές και Πολύ μικρές επιχειρήσεις με τουλάχιστον δύο κλεισμένες χρήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες                          Αίτηση Αξιολόγησης

Η δεύτερη δράση με τίτλο «Ίδρυση Επιχειρήσεων & Ενίσχυση Νέων ΜμΕ στις περιοχές των Εδαφικών Σχεδίων Δίκαιης Μετάβασης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας & Μεγαλόπολης» με προϋπολογισμό 20 εκατ. ευρώ (14 εκατ. ευρώ σε Δ. Μακεδονία και 6 εκατ. ευρώ στη Πελοπόννησο) αφορά νέες Υφιστάμενες Μεσαίες, Μικρές και Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις και Υπό Σύσταση Επιχειρήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες                          Αίτηση Αξιολόγησης

Σύμφωνα με τις προδημοσιεύσεις το ποσοστό ενίσχυσης για το σύνολο των επενδυτικών σχεδίων και για όλες τις δαπάνες, που περιλαμβάνονται σε αυτό, ανέρχεται σε 70%. Τα επενδυτικά σχέδια θα αφορούν επιχορηγούμενο προϋπολογισμό από 20.000 ευρώ έως 100.000 ευρώ.

Στις επιλέξιμες δαπάνες των Δράσεων περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων: κτίρια, εγκαταστάσεις και περιβάλλον χώρος, εξοπλισμός και ηλεκτρικά μεταφορικά μέσα, πιστοποίηση προϊόντων, ψηφιακός εξοπλισμός και λογισμικό, δαπάνες marketing, δαπάνες προσωπικού καθώς και δαπάνες για την βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης και εξοικονόμησης ενέργειας.​

​Το γραφείο μας είναι στελεχωμένο από εξειδικευμένους Οικονομολόγους – Μηχανικούς – Περιβαλλοντολόγους παρέχουμε ολοκληρωμένη συμβουλευτική και τεχνική υποστήριξη στα επενδυτικά σχέδια. από τον πρώτο έλεγχο επιλεξιμότητας, την εκτίμηση της αναμενόμενης βαθμολογίας (προαξιολόγηση) καθώς και στην εκπόνηση – υποβολή το οποίο θα αποδώσει τη μέγιστη δυνατή μοριοδότηση.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά