Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

..ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΑΞΙΟΣ ΦΙΛΟΣ, ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
…Γράφει ο Πάνος Καλουδάς.
…Επειδή κάποτε πια, οι αξίες στον τόπο αυτόν πρέπει να αναγνωρίζονται και να τιμούνται. Γι αυτό και θέλω, με σεβασμό, να στείλω έναν χαιρετισμό, σε μια εξέχουσα προσωπικότητα. Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά τους. Ξεκινώντας, να πω, πως στην όμορφη Τρίπολη, πηγαίνω αρκετά χρόνια τώρα. Μαζί με τον φίλο μου, τον γνωστό παραγωγό και ιδιοκτήτη των «στούντιο ΚΑΠΑ», Γιώργο Καραγιάννη. Που έχει γεννηθεί εκεί.
Πηγαίνουμε κυρίως για τις εκδηλώσεις που γίνονται κάθε Σεπτέμβρη και αφορούν την Ιερή μνήμη, απέναντι στην Μικρασιατική Προσφυγιά. Δωρητής του επιβλητικού μνημείου της, που είναι ο Γιώργος. Βέβαια έχουμε πάει και με άλλες ευκαιρίες. Για κοινωνικές συναντήσεις. Έτσι έχω γνωρίσει, στην όμορφη αυτή πόλη, αρκετούς ανθρώπους που με τίμησαν με την φιλία τους. Ένας από αυτούς είναι και ο πρώην δήμαρχος της πόλης ο κ. Γιάννης Σμυρνιώτης. Ένας πολύ ευγενής άνθρωπος, σοβαρός, μετρημένος, που έχει την εκτίμηση όλων των συμπολιτών του. Υπήρξε δήμαρχος της πόλης, από το 2010, για μια τετραετία.
Οπου τον διαδέχτηκε ο αείμνηστος Δημήτρης Παυλής. Ο κ. Σμυρνιώτης, ως δήμαρχος, είναι αλήθεια, πρόσφερε πολλά. Έκανε έργο. Κι άφησε πίσω του, ένα εξαιρετικά σεβαστό αποτύπωμα προσφοράς.
Παρεμβαίνοντας σε αρκετά θέματα που εκκρεμούσαν χρόνια, χωρίς να βρίσκουν τη δίοδο επίλυσης τους. Την οποία βρήκε και πραγμάτωσε, ο άξιος αυτός άνθρωπος. Ο επιτυχημένος δήμαρχος. Ένας άνθρωπος που αγαπάει τον τόπο του. Και το έχει δείξει με τον τρόπο που υπηρέτησε το θεσμό, στη διάρκεια της θητείας του.
Ο κ. Σμυρνιώτης, είναι πολιτικός μηχανικός. Άρα γνωστής άριστος στις τεχνικές απαιτήσεις του κάθε έργου που γίνεται στο Δήμο. Και το πραγματικό του κόστος. Πριν τη δημαρχιακή του θητεία, υπηρέτησε τον τόπο του, από το 1994 μεχρι το 1998 και από το 2006 μέχρι το 2010 ως Νομαρχιακός Σύμβουλος. Με άριστα αποτελέσματα. Γι αυτό και οι συμπολίτες του, εκείνη τη χρονιά, του έδωσαν και το τιμόνι της πόλης, ως πρώτο πολίτη.
Ο κ. Γιάννης Σμυρνιωτης, λοιπόν και σε αυτές τις εκλογές του Οκτωβρίου, θέτει και πάλι εαυτόν στη διάθεσή του εκλογικού σώματος. Με τον συνδιαμό του, «Τρίπολη Ενωμένοι Μπροστά». Είναι για το λαό της Τρίπολης, μια ακόμα δεύτερη ευκαιρία, που τίθεται προς αξιολόγηση τους. Θα έλεγα λοιπόν, επειδή η κοινωνία εκεί, είναι μικρή και γνωρίζεται καλά μεταξύ της, σε αυτή την δύσκολη συγκριτικά περίοδο, θα πρέπει πια να βγούν μπροστά οι αξίες.
Και στους φίλους μου εταιροδημότες αλλά και στους φίλους μου της πόλης, μα και σε όσους από δω με διαβάζουν, περνάω απλά, σεμνά, αυτό το μήνυμα.
Κι εκείνοι ξέρουν τι θα κάνουν. Είναι καιρός πια, η αυτοδιοίκηση τουλάχιστο, να στεφανωθεί με αξίες. Φθάνει η φτιαχτή μιζέρια, Όλοι μας πια ενωμένοι, ας προσπαθήσουμε για το γενικό καλό.
Κι ας αφήσουμε την κατσίκα του γείτονα, να ζήσει. Κάθε επιτυχία εύχομαι. Με αγάπη και σεβασμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά