Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Φ.Κ : Ξέρετε  Φιλες και φιλοι οτι υπάρχουν και Δημοτικοί Αρχοντες που βαζουν πανω απο τις πολίτικους στοχους τους    τον τοπο τους.

Οπως ο Δημαρχος Πορου που με την συμπαράσταση και ΄΄πιεσεις ΄΄των Ποριοτων με σύσσωμο το Δ.Σ του Δημου ξεκίνησε τις κοινοποιήσεις

Θέλετε να πούμε και για τους δικους Αρχοντες εδω στην Σαλαμινα  ;

Μαλλον δεν μπορούμε να πουμε τιποτα …

Γιατι απλα δεν εχουν κανει ΤΙΠΟΤΑ

Λετε και  ξέχασαν   οταν στρογγυλο κάθισαν στην θεση της καρεκλας του Δημου τις υποσχέσεις τους  ..

Σε θεματα οπως πχ να αγωνιστούν για  την ανάδειξη και αξιοποίηση  ώστε και να βγάλουν απο την τραγικη κατάσταση τους αρχαιολογικούς χώρους  στα  Αμπελακία – Κυνόσουρας ;;

Αν εχω αδικο …   χιλια συγγνώμη   ……………..

 

ΑΡΘΡΟ

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις του Δήμου Πόρου ενάντια στη ίδρυση βιομηχανικής ζώνης ιχθυοτροφείων στον Πόρο.

Ο Δήμος Πόρου καλεί τους κατοίκους της περιοχής την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 και ώρα 18:00 σε ανοικτή συγκέντρωση στο κτήριο Συγγρού ενάντια στην ίδρυση βιομηχανικής ζώνης ιχθυοτροφείων (ΠΟΑΥ) στον Πόρο.

Στο πλαίσιο της συγκέντρωσης, η δημοτική αρχή θα παρουσιάσει τις νεότερες εξελίξεις για το θέμα, καθώς και την καμπάνια του Δήμου για την ανάδειξή του σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο, και θα γίνει συζήτηση για την ανάπτυξη συλλογικών δράσεων αποτροπής της απειλής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά