Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Ψάχνεις τρόπος να κερδίσεις ακόμη πιο πολλά από τα προφανή από ένα μάθημα γιόγκα;

Να μερικές συμβουλές…
1. Κλείστε το κινητό, αφήστε το ρολόι ή οποιαδήποτε συσκευή σας συνδέει με τον εξωτερικό κόσμο.. Στην γιόγκα δεν είστε πουθενά αλλού από εκεί ακριβώς που είστε..οπότε αφήστε έξω οτιδήποτε σας τραβά μακριά από την παρούσα στιγμή..
2. Φέρτε τα δικά σας πράγματα! Το μυαλό συνδέει καταστάσεις και πράγματα..το σώμα και το μυαλό θα αναγνωρίσει ότι ήρθε η ώρα για χαλάρωση..
3. Αναπνεύστε! Είναι ζωτικής σημασίας η αναπνοη τόσο κατά την διάρκεια της πρακτικής όσο και στην καθημερινότητα μας..μας κρατά ισορροπημένους, γειωμενους, υγιής!
4. Ελάτε στο μάθημα χωρίς προσδοκίες! Μην περιμένετε από κανέναν δάσκαλο να σας εκμυστηρευτει μυστικά για το πως θα καταφέρετε από το πρώτο μάθημα την ασανα που είδατε στο διαδίκτυο, ή τον μαγικό και άμεσο τρόπο να απαλλαγείτε από το χρόνιο άγχος,σωματικό πονο! Όλα θα γίνουν στην ώρα τους..Είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο κι ανακουφιστικό να απελευθερώσετε τον εαυτό σας από την προσδοκία του αποτελέσματος!
5. Αναφέρετε πάντα στον δάσκαλο σας τυχόν τραυματισμους ακόμα και αν κατι έχει συμβεί λίγο πριν πάτε στο μάθημα μην παραλείψετε να το αναφέρετε!
6. Να είστε ευγνώμων..που προλάβατε το μάθημα πάρα το τρέξιμο της μέρας, που καθίσατε στο ωραίο στρωματακι σας και μετρήσατε τις αναπνοές σας, που καταφέρατε καλύτερα την ασανα από την προηγούμενη φορά, που χαλαρώσατε έστω και λιγάκι, που ακούσατε το σώμα σας!

Καλή πρακτική

AΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΓΙΑΝΝΑ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΔΑΣΚΑΛΑ ΓΙΟΓΚΑ 

ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ ΒΗΜΑ 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά