Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Αγαπητοί μου Συμπολίτες.
Θεωρώ ότι η προστασία του περιβάλλοντος, είναι αυτονόητη θέση για όλους μας.
Αφορά την προστασίας της ποιότητας ζωής, των παιδιών μας, των εγγονιών μας και την δική μας.
Θα σας περιγράψω μια ιστορία, για το πώς βλέπουν οι Διοικούντες του Δήμου αυτή την θέση μας.
Υπάρχει μια επιτροπή του Δήμου, που την ονομάζουν «επιτροπή ποιότητα ζωής».
Πρόεδρος αυτής ο Δήμαρχος.
Δείτε παρακάτω τι εισηγήθηκε στην Επιτροπή:
«Έκφραση σύμφωνης γνώμης ή μη για Δράσεις συλλογής και διαχείρισης βιοαποβλήτων και ανακυκλώσεων»
Προτεινόμενη θέση;;
Παιδ. χαρά Σεληνίων!! Η επιτροπή ποιότητας Ζωή μας, ΟΜΟΦΩΝΑ το αποδέχθηκε με την 2/16-5-2023 απόφασης της και το εισηγήθηκε για έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Το Δημοτικό Συμβούλιο στην συνέχεια, με την 106/29-5-2023 απόφαση του ΟΜΟΦΩΝΑ και με όσα μέλη παρευρίσκονταν ενέκρινε για τα Σελήνια:
«Έγκριση καθορισμού τοποθέτησης σταθερού εξοπλισμού χωριστής συλλογής και διαχείρισης βιοαποβλήτων και ανακυκλώσεως στην θέση παιδική χαρά».
Δηλαδή στην παραλία μας (Αιγιαλός), δίπλα στους Λουόμενους, δίπλα στα παιδιά μας, (παιδ. χαρά), χωρίς καμία άδεια από τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες, (κτηματική, αρχαιολογική Υπηρεσία κ.λπ.) αποφάσισαν αυτοί για εμάς χωρίς εμάς, να εγκαταστήσουν διαχείριση βιοαποβλήτων.
Όμως, οι «παμπόνηροι», γνωρίζοντας τις αντιδράσεις που θα προκαλούνταν, αμόλησαν τα «παπαγαλάκια», κήτη της ξηράς και της θάλασσας, να διαδίδουν ότι θα τοποθετηθούν, ως «Δούρειος Ίππος», όργανα Γυμναστικής στην θέση αυτή, για να μας χρυσώσουν το χάπι και να αναστείλουν με αυτή την πονηριά τις αντιδράσεις μας για την χωματερή.
Νομίζουν…
Τα πράγματα είναι απλά.
Όργανα Γυμναστικής- μαζί με Απόβλητα;; Στην Παραλία μας;; Δίπλα στα παιδιά και στα εγγόνια μας;;
Ελπίζουμε οι αντιδράσεις κάποιων «γραφικών» από τα γεννοφάσκια τους Σεληνιωτών, να αποτρέψει αυτό το περιβαλλοντικό έγκλημα.
Με την ευκαιρία και επειδή για αυτή την Δημοτική Αρχή, πάντα φταίνε οι άλλοι, ρωτάμε:
Πότε θα σταματήσουν τις αστείες δικαιολογίες και θα ασχοληθούν με το παραλιακό Μέτωπο που καταρρέει ημέρα με την ημέρα; Περιμένουν να θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές;;
Εμείς οι «γραφικοί», «άσχετοι», και «ανίδεοι», μπορούμε να τους υποδείξουμε τον τρόπο των νόμιμων παρεμβάσεων, για την αποκατάσταση του παραλιακού μετώπου μας!!!
Αυτοί ΘΕΛΟΥΝ;;
Ο Πρόεδρος του ΔΣ
Κοινότητας Σεληνίων
Μάριος Τραυλός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά