Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Στην τηλεόραση του Αχελώου και στην εκπομπή /Ανοιχτές Σελίδες // με τον Αχιλλέα Παπαδιονυσίου προσκεκλημμένοι 1) Στο πρώτο μέρος το Α μέρος με τον Παγκοσμίου φήμη Ακαδημαϊκό και Διαστημικό καθηγητή κ Σταμάτη Κριμιζή.

Ο κ Κριμιζής μιλάει -Για τον τόπο καταγωγής του, τους γονείς του και τα παιδικά του χρόνια. -Για τις σπουδές του, τις μεταπτυχιακές σπουδές του και τους καθηγητές του. -Για τον ρόλο της Διαστημικής Φυσικής και Αστρονομίας.

-Για τον Ευρωπαικό Οργανισμό Διαστήματος/ -Για τις κυριώτερες βραβεύσεις του. -Για τις κυριώτερες Διαστημικές Αποστολές. -Για το Διαστημόπλοιο Νιού Χόριζον. -Αν υπάρχει περιβάλλον στον Άρη το οποίο να υποστηρίζει την ανθρωπότητα. -Με ποιους Προέδρους των Ηνωμένων Πολιτειών ειχε συνάντηση και τι κουβεντιάσανε.

Και Άλλα Πολλα. Στο Β μέρος ο προσκεκλημμένος ο επίκουρος καθηγητής Χειρουργικής των μεταμοσχεύσεων κ Νίκος Καρύρης. Ο κ Καρύδης μιλάει. -Πώς αποφάσισε και αφησε την Αγγλία και ήλθε στην Ελλάδα και στην Πάτρα για να οργανώσει το τμήμα Μεταμοσχεύσεων της Χειρουργικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας.

-Σε ποια όργανα του σώματος γίνεται μεταμόσχευση στο τμήμα του. -Σε ποια όργανα είναι πιο συχνή η Μεταμόσχευση. -Σε τι δαιαφέρει η Μεταμόσχευση από ζώντα σε σχέση με θανόντα. -Ποιά τα ποσοστά επιτυχίας μιας μεταμόσχευσης. Πόσο εύκολο είναι να βρή κάποιος Μόσχουμε.

Εάν υπάρχει ζήτμα Βιοηθικής. -Εάν υπάρχει πρόβλημα εμπορίας Οργάνων Και άλλα πολλά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά