Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

 Σ.Β :   Ο διακεκριμένος εικαστικός και συνεργάτης της Εφημεριδα μας  ο οποιος  δημιουργεί με ανακυκλώσιμα υλικά  Στέλιος Ταντούρης ο οποίος παράλληλα είναι και Διευθυντής Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων καθώς και του Διεθνούς Πολιτιστικού Οργανισμού της International Action Art συμμετείχε στην Διεθνή εικαστική έκθεση που συνδιοργάνωσαν οι δύο σημαντικοί αυτοί φορείς Πολιτισμού στο εμβληματικό κτίριο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

       Η εικαστική έκθεση με ονομασία «Sea speak to the soul» παρουσιάστηκε στα πλαίσια του εορτασμού των Ημερών Θάλλασας του Δήμου Πειραιά με συμμετοχή Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών.

     Ο κ. Στέλιος Ταντούρης συμμετείχε αυτή την φορά με ένα έργο ζωγραφικής μεικτής τεχνικής και τίτλο

«The Iceberg».

        Ένα έργο όπως αναφέρει ο ίδιος συμβολικών παραλληλισμών με αναφορά στην κλιματική αλλαγή,στο λιώσιμο των πάγων και στην λανθάνουσα ρότα που έχει το «πλοίο» της πλειοψηφίας της κοινωνίας ως προς την αντιμετώπιση τους.

      Ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων καθώς και Γενικός Πρόεδρος του Διεθνούς Πολιτιστικού Οργανισμού με παραρτήματα σε 72 χώρες απένειμε τιμητικό έπαινο για την συμμετοχή του στην Διεθνή αυτή έκθεση .

      Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι 29/05/2023 και είναι με ελεύθερη είσοδο για το κοινό που επιθυμεί να την επισκεφθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά