Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Γράφει: ο Πάνος Καλουδάς

…Ένα από τα πρόσωπα, που εργάστηκαν πολύ για την διάδοση και καθιέρωση του Ελληνικού μας τραγουδιού, είναι και ο Πέτρος Καντιάνης

Ένα ιστορικό πλέον πρόσωπό, λόγω της πολυετούς και επικοδομητικής πορείας του στο χώρο. Μα και της προσφοράς του σε αυτόν.

Ο Πέτρος είναι από τα πιο γνωστά και τα πιο αγαπητά πρόσωπα του χώρου. Στην παραγωγή και επιμέλεια της μουσικής μας. Με μακρά θητεία, ως στέλεχος δισκογραφικών εταιρειών Και ως Ραδιοφωνικίς Παραγωγός.

Με χιλιάδες ώρες προγράμματος. Είναι από τους ανθρώπους, που από την πρώτη στιγμή, βρέθηκαν πλάι στα τότε νεανικά συγκροτήματα.

Όπως οι  «Πολ», οι «Τσαρμς», οι «Σάουντς» κι άλλα… Στηρίζοντας με τις εκπομπές του μα και με την παρουσία του, τη δουλειά τους. Μέχρι και σήμερα, που είναι εδώ μαζί μας. Με τον Φίλιππο Καρακώστα και μένα…

Και γράφοντας στο Salaminionvima, γράφει την ιστορία της μουσικής μας στα τελευταία 50 χρόνια. Κείμενα -θησαυρόί. Που θα πρέπει κάποια στιγμή να αποτελέσουν την ύλη ενός βιβλίου.

Για το καλό της ιστορίας μας. Και των ερευνητών της.

…Διαβάζετε τον Πέτρο Καντιάνη, εδώ στο «Βήμα» της Σαλαμίνας. Αξίζει. Είναι ο έγκυρος γνώστης της μουσικής ιστορίας του τόπου μας.

Πέτρος Καντιάνης. Ο ένας ακόμα δικός μας άνθρωπος του «Βηματος» που δίνει την διαφορετική πινελιά στα τόσα γκρίζα που βαραίνουν τη ζωή μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά