Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

…ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΝΟΣ ΥΠΟΔΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ..

…Γράφει ο Πάνος Καλουδάς

…Φρίκη…Τριτοκοσμικές εικόνες. Από μια τριτοκοσμική χώρα. Που με αυτόν της τον λαό, είναι καταδικασμένη, κεφάλι να μην σηκώσει ποτέ της. Ακόμα και τα ζώα, με το υποτίθεται λιγότερο μυαλό, στη βία, στον βασανισμό και στον εξεφτελισμό, αντιδρούν.

Μόνο οι Έλληνες, ως παγκόσμιο πια φαινόμενο, φιλάνε τα χέρια των βιαστών τους. Και σκύβουν μπροστά τους, με δουλοπρέπεια, το κεφάλι.

Τρέξτε λοιπόν και αύριο.

Μην χάσετε την ευκαιρία.

Τρέξτε στα εκλογικά κέντρα που θα ψηφίσουν, να τους χειροκροτήσετε.

Αφού πρώτα τους δώσετε την ψήφο σας. Και πλησιάζοντας τους να τους φιλήσετε και πάλι να χέρια. (Τα άνευ βρωμιάς, τα πεντακάθαρα) Κυρίως εσείς, των άνω των 60, που σας έβαλε το πρόστιμο των 100 ευρώ τον μήνα. Επειδή δεν κάνατε το εμβόλιο.

Και τους κόψατε προμύθειες χοντρές, από το στημένο τους παραμύθι. Και οι υπόλοιποι τρέξτε. Που σας υποχρέωσε να βάζετε μπατονέτα στη μύτη, δύο φορές την εβδομάδα, πληρώνωντας την από το υστέρημα σας, για να μπορέσετε να πάτε στη δουλειά σας.

Για κείνο, το στημένο παιχνίδι του Μπουρλά και των άλλων βιομηχάνων που κονόμησαν. Ταίζοντας φυσικά και τους…αρμοδίους που επέβαλαν τα μέτρα. Τρέξτε λοιπόν όλοι σας αύριο, στο πεδιο της χαμένης σας μάχης. Και της βιασμενης σας ελπιδας.

Τρέξτε να τους χειροκροτήσετε και να τους φιλήσετε, τη δεξιάν τους. Κρατείστε όμως την αριστεράν σας ελεύθερη γιατί από την επόμενη θα ξαναρχίσετε και παλι, να τους μουντζώνετε.

Έλληνες με την μονίμως απωλεσθείσασα μνήμη σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά