Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΒΟΥΦΑΛΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ – διαβάστε τις λέξεις.

Όταν ήμουν νεότερος είχα συγκεκριμένες συνήθειες, όταν έφτανα στην τοπική μου παμπ παράγγελνα το ποτό μου και πήγαινα προς το τζουκμποξ και έβαζα τα αγαπημένα μου κομμάτια, ένα από αυτά ήταν το buffalo solder, άκουσα αυτό το κομμάτι εκατοντάδες φορές και ποτέ δεν το άκουγα πραγματικά.
Ο πόλεμος των βουβαλιών ήταν πραγματικός και ήταν για να οδηγήσει τους ιθαγενείς σε υποταγή.
Ένα διάσημο απόφθεγμα της εποχής.
» Σκοτώστε κάθε βουβάλι μπορείτε! Κάθε βουβάλι νεκρό είναι ένας Ινδιάνος που έφυγε «
Μέρος 2 το γνωστό απόφθεγμα

Ο Cody ήταν φλύαρος και φιλικός, ένας ειδικός κυνηγός. Ήξερε ότι με τον αέρα να φυσάει από πίσω, οι άνδρες κινδύνευαν να μεταφερθεί η μυρωδιά τους στα ζώα και να τα τρομάξει μακριά.

Από την άλλη, ένα βουβάλι είναι μια ξυλοδαρμένη, μισθωτή αγελάδα, και οι άνδρες ήταν εξοπλισμένοι με μερικά από τα πιο γρήγορα άλογα και κρατούσαν τα καλύτερα όπλα που ανήκε στον Αμερικανικό Στρατό, ο οποίος εξόπλισε την κυνηγετική αποστολή.

Ο στρατός δεν ήταν στην επιχείρηση της καθοδήγησης κυνηγετικών εκδρομών για τους μαλακόχρωμους Wall Streeters, αλλά ήταν ο έλεγχος των ιθαγενών Αμερικανών στην περιοχή, και αυτό σήμαινε τη δολοφονία βουβαλιών.

Ένας συνταγματάρχης, τέσσερα χρόνια νωρίτερα, είχε πει σε έναν πλούσιο κυνηγό που ένιωσε μια ρίγη ενοχής αφού πυροβόλησε 30 ταύρους σε ένα ταξίδι: «Σκοτώστε κάθε βουβάλι που μπορείτε! Κάθε βουβάλι νεκρό είναι ένας Ινδιάνος που έφυγε. ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά