Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Συνεντευξη : Φιλιππος Καρακωστας

Προσκεκλημένος :  Στελιος Ταντουρης υποψήφιος Βουλευτής Δυτικής Αττικής με το  Πράσινο Κίνημα

Εχουμε την χαρα σημερα να έχουμε Συνέντευξη με τον συνεργάτη της εφημερίδας μας και  υποψήφιο Βουλευτή Δυτικής Αττικής με το Πράσινο Κίνημα  Στέλιο Ταντούρη.

Φυσικα η απόσταση και ο φόρτος της προεκλογικού περιόδου δεν μας άφησε να εχουν ον καμερα την συνέντευξη ΑΛΛΑ έστω και γραπτά θα προσπαθήσουμε  να γνωρίσουμε τον πολιτικο  Στελιο  Ταντουρη …

 Φ.Κ Ευχαριστούμε Στελιο για την Συνέντευξη … νομίζω  μπορούμε να μιλάμε στον ενικο

Σ.Τ Ασφαλώς Φιλιππε … σας ευχαριστώ  για αυτην την συνέντευξη και χιλια συγνώμη που δεν μπόρεσα να έλθω ..αλλα καταλαμβάνεις …

             Φ.Κ Ας πάμε στις ερωτήσεις ..

 Είσαι γνωστός στον καλλιτεχνικό χώρο ως εικαστικός  με έκπληξη είδαμε ότι θα είστε στις επερχόμενες εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής με το Πράσινο Κίνημα. Πώς προέκυψε αυτή η απόφαση από έναν άνθρωπο της τέχνης;

           Σ.Τ :        Οι άνθρωποι της τέχνης είμαστε στην πλειοψηφία μας άνθρωποι με κοινωνικές ευαισθησίες και προβληματισμούς, πιστεύουμε ότι η τέχνη έχει την διαχρονική δύναμη να επηρεάσει το κοινό,να το αφυπνίσει, να το κάνει να προβληματιστεί και να δράσει ανάλογα ώστε να αποκαταστήσει τα κακώς κείμενα.

Έτσι λοιπόν ως πολίτης και κάτοικος της Δυτικής Αττικής πρωτίστως και ως άνθρωπος της τέχνης δευτερευόντως δέχτηκα και αποδέχτηκα την πρόσκληση να θέσω υποψηφιότητα ως βουλευτής με το Πράσινο Κίνημα .

Η αποδοχή αυτή είναι η δική μου έκφραση διαμαρτυρίας και αντίδρασης στην απαξίωση της ζωής μας και της περιβαλλοντικής υποβάθμισης της Δυτικής Αττικής από τις πολιτικές που ακολούθησαν τα τελευταία ειδικά χρόνια.

Δεν είναι ανάγκη να παραμένουμε τα πιόνια στην πολιτική σκακιέρα των μεν και των δε.

Η τέχνη δείχνει τις κοινωνικές ανισότητες και αδικίες.

Δείχνει την καταστροφή και το χάος που έχουμε προκαλέσει στην φύση.

Αποκαλύπτει τον κίνδυνο που καραδοκεί.

Είναι ο τρόπος για να σε βάλει να αναρωτηθείς για το πώς θα ζήσεις εσύ και τα παιδιά σου μέσα σε ένα περιβάλλον που καταστρέφεται.

Είμαι και εγώ ένας άνθρωπος της καθημερινότητας που παλεύει και αντιμετωπίζει τις ίδιες δυσάρεστες καταστάσεις που βιώνει το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνία μας.

Αν δεν μπορούμε να κατανοήσουμε εμείς τα προβλήματα και τις αγωνίες των πολιτών.. τότε ποιοί ;

          Φ.Κ :    Γιατι   με το Πράσινο Κίνημα ;;

           Σ.Τ :     Θα μπορούσα να απαριθμήσω πάρα πολλούς λόγους αλλά θα περιοριστώ στους πιο βασικούς και σημαντικούς. Όπως όλοι  έχουμε διαπιστώσει οι πολιτικές πρακτικές που έχουν ακολουθήσει τα κόμματα της διακυβέρνησης έχουν φέρει την κοινωνία σε σημείο ώστε να απαξιώσει την πολιτική και  τους  πολιτικούς .

Έχουν φέρει την κοινωνία πλέον σε σημείο αγανάκτησης και απόγνωσης.

Το Πράσινο Κίνημα θέλει να επαναφέρει τον πολίτη πίσω στην ενεργή ενασχόληση με τα κοινά και στο προσκήνιο,  να διαμορφώνει πλέον ο ίδιος την ζωή του χωρίς να είναι έρμαιο κανενός.

Το Πράσινο Κίνημα δεν έχει να κάνει ούτε με τους δήθεν Αριστερούς ούτε με τους δήθεν Άριστους.

Σεβόμαστε την αρχή της ισοτιμίας των φύλων με απόδειξη ότι είμαστε το μόνο κόμμα που έχει δύο Συν Προέδρους,την κ. Ρία Ακριβού και τον κ. Κώστα Καλογράνη.

Το Πράσινο Κίνημα είναι μέλος των Ευρωπαϊκών Πράσινων Κινημάτων που έχουν ραγδαία άνοδο και μάλιστα συμμετέχουν στην συγκυβέρνηση χωρών όπως της Γερμανίας.

Θεωρώ ότι είναι ντροπή και πολιτική ανορθογραφία να μην υπάρχει αντιπροσώπευση του Πράσινου Κινήματος μόνο στα κοινοβούλια της Αλβανίας και της Ελλάδος, και αυτό πρέπει να διορθωθεί.

Είναι ένα κόμμα με στελέχη που δεν προέρχονται από μεγάλα οικογενειοκρατικά τζάκια ούτε από ψεύτικους λαϊκούς αγώνες.

Είναι άνθρωποι του καθημερινού μόχθου και τις βιοπάλης με ένσημα που καταλαβαίνουν και βιώνουν τα ίδια προβλήματα και τις ίδιες αγωνίες με όλη την υπόλοιπη κοινωνία.

Το Πράσινο Κίνημα είναι αυτοχρηματοδοτούμενο χωρίς σκοτεινές χορηγίες και γραμμάτια που πρέπει μελλοντικά να εξοφληθούν.

Στο Πράσινο Κίνημα βάζουμε πάνω απ’όλα το συμφέρον του λαού και της πατρίδας,όχι των μεγάλων εταιρειών και της ελίτ των πλουσίων.

Χωρίς διαπλεκόμενα συμφέροντα χωρίς υστεροβουλία για να μπορούμε να κυκλοφορούμε με το κεφάλι ψηλά.

Το πιο βασικό όμως είναι ότι είναι ένα εξωκοινοβουλευτικό κόμμα που δεν ψήφισε ούτε κατάπτυστες  συμφωνίες κατά των εθνικών μας δικαιωμάτων,ούτε μνημόνια,ούτε νόμους που έφεραν την κοινωνία σε οικονομική εξαθλίωση.

Το Πράσινο Κίνημα για να το πω απλά,δεν έχει κανενός είδους πολιτική «αμαρτία».

       Φ.Κ :  Έχετε θέσει υποψηφιότητα σε μια δύσκολη εκλογική περιφέρεια όπως αυτή της Δυτικής Αττικής ποιά θεωρείς  πιο δύσκολα προβλήματα ..και απαραίτητα  να αλλάξουν για το καλό του περιβάλλοντος;

       Σ.Τ :      Θα συμφωνήσω μαζί σου Φιλιππε  ότι η Δυτική Αττική είναι όχι μόνο μια δύσκολη Περιφέρεια αλλά θα προσθέσω και πολύπαθη.

Σχεδόν το 40% των βιομηχανιών και εργοστασίων της χώρας βρίσκονται στην περιοχή μας.

Ειδικά η περιοχή του Θριασίου Πεδίου βιώνει εδώ και χρόνια την απαξίωση και την αδιαφορία των εκάστοτε κυβερνήσεων.

Δεν μπορεί και δεν είναι δίκαιο προς τους πολίτες της Δυτικής Αττικής από την μια πλευρά να υπάρχει η Αθηναϊκή Ριβιέρα και από την εδώ πλευρά να θεωρείται η χαβούζα και η πίσω αυλή της Αττικής..

Θα σου απαντήσω Φιλιππε  όσον αφορά την πόλη της Ελευσίνας που γεννήθηκα και κατοικώ για το τι πρέπει να γίνει.

Πρώτα από όλα πρέπει να αποδοθεί το παραλιακό μέτωπο της Ελευσίνας στους κατοίκους της, να φύγουν όσο το δυνατόν συντομότερο τα πλοία που βρίσκονται αγκυροβολημένα αρόδου ,να γίνει λεπτομερής έλεγχος σε κάθε βιομηχανία της περιοχής αν πληρεί όλες τις προδιαγραφές λειτουργίας και προστασίας του περιβάλλοντος, αλλά και να καθαριστεί εξ ολοκλήρου με οποιοδήποτε χρηματικό και πολιτικό κόστος η περιοχή της Βλύχας .

        Φ.Κ :     Ποιοί είναι οι λόγοι που πιστεύετε ότι η ψηφοφόροι πρεπει να στηρίξουν και να επιλέξουν να ψηφίσουν το Πράσινο Κίνημα ;;

        Σ.Τ :    Γιατί Φιλιππε  το Πράσινο Κίνημα στηρίζει το new economy,που είναι το Green economy, στηρίζει το πράσινο επιχειρείν με συγκεκριμένες προτάσεις, δίνει έμφαση στην κυκλική οικονομία,στις βιώσιμες μεταφορές και στον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Έχουμε ρεαλιστικά εφαρμόσιμο και αξιόπιστο σχέδιο να αντιμετωπίσουμε την ακρίβεια.

Έχουμε ολοκληρωμένη πρόταση για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, για την ενεργειακή αγροτική αυτονομία.

Το Πράσινο Κίνημα αγωνίζεται υπέρ των δανειοληπτών και κατά των ξένων funds αναγνωρίζοντας το δικαίωμα στην αξιοπρεπή στέγη,  που είναι και Ευρωπαϊκή πολιτική κατεύθυνση.

Το πιο βασικό όμως θεωρώ ότι το Πράσινο Κίνημα έχει την πιο καινοτόμα και δυνατά εφαρμόσιμη πρόταση για την επίλυση του Δημογραφικού προβλήματος.

Χαμηλότοκο  δάνειο 30.000 σε κάθε νέο ζευγάρι που παντρεύεται.

Μετά την γέννηση του δεύτερου παιδιού διαγραφή του δανείου και με την γέννηση του τρίτου παιδιού επιδότηση 15.000 ευρώ.

Αν μη τι άλλο για αυτούς και δεκάδες ακόμα λόγους πρέπει να στηριχθεί το Πράσινο Κίνημα και να μπει  στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

        Φ.Κ     Είναι γνωστή σε όλους Στελιο  η περιβαλλοντική σας ευαισθησία και οι περιβαλλοντικές ακτιβιστικές σας δράσεις, έπαιξαν αυτά ρόλο στην απόφαση σας όσον αφορά την συμμετοχή σας στην πολιτική;

         Σ.Τ :     Σαφώς και έπαιξαν σημαντικό ρόλο,πάντα ήμουν και είμαι  άνθρωπος των πράξεων και της ενεργής συμμετοχής σε κάθε δραστηριότητα που αφορά το καλό του κοινωνικού συνόλου και του περιβάλλοντος της διαβίωσης του.

Βλέποντας λοιπόν όλο αυτόν το μόχθο των ανθρώπων που συμμετέχουν σε τέτοιες δράσεις να πηγαίνει πολλές φορές χαμένος από λανθασμένες πολιτικές αποφάσεις ,από μεθόδους στρεβλής ανάπτυξης και να υποβαθμίζεται ακόμη περισσότερο το περιβάλλον διαβίωσης  με δήθεν οικολογικές πρακτικές αποφάσισα να μπω στον πολιτικό στίβο ώστε να προσπαθήσω να  αλλάξω από μέσα όλα αυτά τα κακώς κείμενα.

Βαρέθηκα πλέον και αγανάκτησα όπως και μεγάλο μέρος της κοινωνίας να βλέπω  τεχνολογικά εκτρώματα όπως οι ανεμογεννήτριες να παίρνουν την θέση των δέντρων και της φύσης καταστρέφοντας  την βιοποικιλότητα περιοχών και πνεύμονες οξυγόνου.

Παλεύουμε για να ζήσουμε αρμονικά με την φύση και να απολαμβάνουμε τα οφέλη της, όχι για την διατάραξη και την καταστροφή της..

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η καταστροφή της φύσης θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια και στην καταστροφή του ανθρώπινου είδους…

       Φ.Κ :     Στην περιοχή σας ένα ιδιαίτερο πρόβλημα ..  που υπάρχει όπως και   σε ολόκληρη την Ελλάδα είναι η  παραβατικότητα και όλοι γνωρίζουμε απο ποιούς ……….. υπάρχει τρόπος πολιτικός να αλλάξει προς το καλύτερο η υπάρχουσα κατάσταση στην περιοχή σου;

       Σ.Τ :    Προσωπική μου άποψη και θέση του Πράσινου Κινήματος αποτελεί το να ζούμε σ’ ένα κλίμα σιγουριάς και ασφάλειας.

Η ευνομία, η τήρηση των νόμων καθώς και η απονομή δικαιοσύνης πρέπει να μας αφορά όλους.

Δεν έχει να κάνει ούτε με ευπαθείς ομάδες ούτε με ελαφρυντικά,ο νόμος είναι ίδιος για όλους και οφείλουμε την τήρηση του.

Κάθε παραβατική συμπεριφορά πρέπει να τυγχάνει και της ισάξιας τιμωρίας.

Από εκεί και πέρα μόνο με την εκπαίδευση και την παιδεία μπορούμε να δούμε στο μέλλον κάποια θετικά αποτελέσματα.

        Φ.Κ :   Ναυπηγεία διαλυτήρια πλοίων διυλιστήρια τσιμεντάδικα εργοστάσια χημικών και  όλα αυτά είναι στην περιοχή σας, πως μπορεί να αλλάξει αυτή η δεδομένη κατάσταση ;

        Σ.Τ :    Είναι γεγονός ότι η περιοχή έχει επιβαρυνθεί εδώ και χρόνια από οχλούσες και ρυπαίνουσες χρήσεις .

Πρέπει στην Δυτική Αττική ειδικά να γίνει ένα συνολικό χωροταξικό όλων αυτών των χρήσεων και παράλληλα να θεσμοθετηθούν αντίστοιχα οικολογικά ισοδύναμα τα οποία θα εξισορροπούν την κατάσταση .

Φυσικά κάποιες από αυτές τις χρήσεις που αναφέρατε θα πρέπει να κλείσουν ή να μεταφερθούν άμεσα.

        Φ.Κ : Σε θέματα οικονομίας ποιά η κομματική γραμμή σας ;; Όπως ακρίβεια φόροι συντάξεις κτλ ;

        Σ.Τ :     Το Πράσινο Κίνημα μιλάει για ένα εντελώς διαφορετικό μοντέλο στην οικονομία και στις φοροελαφρύνσεις που πρέπει να υπάρχουν,πάντα με Πράσινο πρόσημο.

Για παράδειγμα σας αναφέρω ότι επιχειρήσεις που κάνουν στον κύκλο εργασίας τους πάνω από 90% κυκλική οικονομία θα πρέπει να φοροαπαλλάσονται.

Επίσης είμαστε υπέρ της κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας με μέτρα στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των φτωχών νοικοκυριών.

Όλοι οι Έλληνες πολίτες δικαιούνται και αξίζουν να ζουν μια ζωή με αξιοπρέπεια.

         Φ.Κ :  Σε θέματα εξωτερικής πολιτικής και της υπάρχουσας έντασης με τους γείτονες Τούρκους ποιά πολιτικά θέση θα έχετε;

          Σ.Τ :      Σε αντίθεση με τις εθνομηδενηστικές και αριστερίστικες απόψεις που έχουν εκφραστεί στο παρελθόν από  παλαιότερα στελέχη του οικολογικού χώρου,το Πράσινο Κίνημα δεν έχει ουδεμία σχέση, καθώς έχει ένα βαθιά Πατριωτικό προφίλ .

Εμείς μιλάμε για την προφύλαξη και υπεράσπιση των λιμνών των θαλασσών των ποταμιών και των βουνών της χώρας μας, δηλαδή της εμπράγματης αξίας της.

Η πράσινη ατζέντα μας έχει ως θεμελιώδη άξονα της την αρμονική και ειρηνική συμβίωση των λαών καθώς και την συνεργασία σε παγκόσμιο επίπεδο για την διατήρηση της βιωσιμότητας των φυσικών πόρων της γης.

Όμως δεν έχουμε αυταπάτες για τις στρατηγικές στοχεύσεις του γείτονα μας συμμάχου  στα πλαίσια του NATO οι οποίες θα μας έκαναν να μιλάμε για στρατηγικές σχέσεις φιλίας και καλής γειτονίας .

Ως εκ τούτου αντιμετωπίζουμε ανάλογα την οποιαδήποτε ένταση από πλευράς των γειτόνων.

Στηρίζουμε και έχουμε εμπιστοσύνη στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας καθώς κάποιες αξίες και ιδανικά είναι  αδιαπραγμάτευτα.

       Φ.Κ    Για το θεμα που το ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησε με τις Πρέσπες..

Έχετε πολιτική θέση ;;

      Σ.Τ :      Στην διπλωματία δυστυχώς η ευτυχώς υπάρχουν πράγματα που λέγονται και δεν γίνονται ή πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται.

Εμείς δεν θέλουμε να λαϊκίσουμε με την εξωτερική πολιτική.

Απλά σε κάποια θέματα οι γραμμές μας είναι κατακόκκινες και δεν παραβιάζονται με τίποτα.

          Φ.Κ  :    Για το θέμα του μεταναστευτικού προσφυγικού ;

           Σ.Τ :    Το Πράσινο Κίνημα με θάρρος και παρρησία έχει τοποθετηθεί από την αρχή της ίδρυσης του για τις μεταναστευτικές ροές καθώς και για την λαθρομετανάστευση.

Και τα δύο τείνουν να αναδειχθούν σε μείζονος σημασίας προβλήματα.

Όσον αφορά το προσφυγικό πολύ φοβάστε ότι τα επόμενα χρόνια θα υπάρχουν και οι κλιματικοί πρόσφυγες.

Τα στοιχεία που έχουμε και αυτή την χρονιά δεν είναι καθόλου ευοίωνα και αποτελούν ένα πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί από την παγκόσμια κοινότητα.

Είναι επιτακτικό να υπάρξει ολιστική αντιμετώπιση του ζητήματος.

Απαιτείται ένα καλά οργανωμένο και σχεδιασμένο πρόγραμμα

που θα λαμβάνει υπόψη του την φέρουσα ικανότητα κάθε χώρας και κάθε περιοχής ώστε να υποδεχτεί και να περιθάλψει τον κατάλληλο αριθμό προσφύγων και μεταναστών.

Δίκαιη κατανομή φιλοξενίας σύμφωνα με την φέρουσα ικανότητα.

Χωρίς να είναι η Ελλάδα αποθήκη ψυχών αφού δεν έχει την δυνατότητα να διαχειριστεί σωστά όλες αυτές τις ροές.

Χωρίς ΜΚΟ πλέον και κάθε επιτήδειο εκμεταλλευτή του ανθρώπινου πόνου και δυστυχίας.

          Φ.Κ  :    Και για να επανέλθουμε στο περιβάλλον,   πως μπορεί να αποκτήσει παιδεία η κοινωνία μας ;;.. γιατί αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα

           Σ.Τ :   Ο μοναδικός πλέον τρόπος που έχω καταλήξει μετά από τόσα χρόνια ενασχόλησης με το περιβάλλον και την ανθρώπινη συμπεριφορά είναι η εξειδικευμένη προσέγγιση με προγράμματα όχι μόνο θεωρητικά αλλά και πρακτικά με ακτιβιστικό και καλλιτεχνικό χαρακτήρα σε παιδιά από την νηπιακή ηλικία ώστε να κατανοήσουν και να  αισθανθούν από μικρά την ανάγκη για αρμονική συμβίωση με την φύση και  όλα τα έμβια πλάσματα της .

Να αποκτήσουν από μικρά περιβαλλοντικό ήθος και ηθική ώστε να καταλάβουν ότι είμαστε κομμάτι της φύσης όπως και ότι όλα τα έμβια όντα της έχουν τα ίδια εγγενή δικαιώματα και αξία που έχει και ο άνθρωπος.

Αυτά θα είναι οι αυριανοί ενεργοί πολίτες της κοινωνίας και σ’ αυτά η δική μας γενιά θα παραδώσει τον κόσμο.

Έτσι λοιπόν οφείλουμε και εμείς  τον κόσμο που έχουμε δανειστεί από τις επόμενες γενεές να τους τον παραδώσουμε βιώσιμο καλύτερο και πιο καθαρό.

Επ ουδενί λόγο αυτός ο κόσμος εκτός από δανεικός δεν πρέπει να καταστεί και αγύριστος..

       Φ.Κ : Τι περιμείνεις Στελιο με την συμμετοχή σου ;;;

      Σ.Τ :      Προσωπικά δεν περιμένω απολύτως τίποτα για μένα.

Δεν έχω προσωπικές φιλοδοξίες ούτε ματαιοδοξίες πέρα από το να έχω την υγεία μου να παλεύω για το δίκαιο και το σωστό στον οποιοδήποτε τομέα.

Δεν πρόκειται να αλλάξει  η ζωή μου ούτε ο τρόπος που βλέπω τα πράγματα.

Δεν ήμουν δεν είμαι και δεν θα γίνω επαγγελματίας πολιτικός.

Όπως έβαζα το λιθαράκι μου και συμμετείχα τόσα χρόνια στην προστασία της φύσης, στην απορρύπανση της,στην προαγωγή της τέχνης και του πολιτισμού ακριβώς το ίδιο θα κάνω.

Θα έχω όμως την δυνατότητα να μεταφέρω στο κοινοβούλιο την φωνή του απλού Έλληνα πολίτη ,του εργάτη, του συνταξιούχου ,του νέου που βλέπει το μέλλον του αβέβαιο και τόσων άλλων απλών ανθρώπων της διπλανής πόρτας.

Χωρίς να ξεχνάω ότι και εγώ είμαι ένας από αυτούς.

Αυτό που θα αλλάξει μόνο θα είναι η υπερηφάνεια που θα έχω ότι ναί έκανα και εγώ κάτι σημαντικό ώστε να παραδώσω ένα καλύτερο κόσμο με εχέγγυα και  ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον  για μια καλύτερη και πιο αξιοπρεπή ζωή.

Ακόμα και το μεγαλύτερο μέρος του  βουλευτικού μισθού μου έχω υποσχεθεί ότι θα το διαθέτω σε ιδρύματα της Δυτικής Αττικής και οικογένειες που ζούν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Όσοι με γνωρίζουν προσωπικά και ξέρουν το ήθος και την ποιότητα του χαρακτήρα μου δεν αμφιβάλλουν και δεν έχουν καμία υπόνοια ότι δεν θα το πράξω.

Ζήτω την υποστήριξη των κατοίκων της Δυτικής Αττικής για να μπορέσουμε να επαναφέρουμε το χαμένο χαμόγελο στα χείλη τους και να δουν την καθημερινή ζωή τους και το περιβάλλον διαβίωσης τους να αλλάζει προς το καλύτερο.

               Φ.Κ : Στελιο Ταντουρη φιλε Στελιο σου ευχόμαστε καθε επιτυχία στην προσπάθεια σου και σε ευχαριστούμε Θερμα για τον χρονο σου ..

                ΣΤ :    Σε ευχαριστώ προσωπικά Φίλιππε καθώς και και το Σαλαμινίων Βήμα για την δυνατότητα που μου δώσατε να ακουστούν οι θέσεις του Πράσινου Κινήματος και οι δικές μου απόψεις.

Δυστυχώς τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης, με εξαίρεση μέσα ενημέρωσης όπως το Σαλαμινίων Βήμα που είναι ανεξάρτητο , αντικειμενικό και πολυφωνικό  φοβούνται και αποφεύγουν να δίνουν βήμα στις φωνές του λαού που διεκδικεί μια καλύτερη και πιο αξιοπρεπή καθημερινότητα.

Εύχομαι να συνεχίσετε έτσι το ενημερωτικό σας έργο, και όσον αφορά το εκλογικό αποτέλεσμα, εύχομαι επιτέλους να επιλέξει ο Έλληνας ψηφοφόρος ξεφεύγοντας από τα στενά ιδεοληπτικά και κομματικά όρια  ανθρώπους που θα στηρίξουν πραγματικά τα δικά του συμφέροντα και τα συμφέροντα της πατρίδας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά