Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Μπορεί να μην είστε πάντα σε θέση να ελέγξετε τις πηγές του στρες, αλλά μπορείτε να μάθετε να τροποποιείτε τις αντιδράσεις σας σε αυτές!

Η γιόγκα για την ανακούφιση από το στρες είναι ένα εργαλείο στην εργαλειοθήκη σας για την ανακούφιση από το άγχος.
Μέσω της ήρεμης και προσεκτικής πρακτικής της Χάθα Γιόγκα, μπορείτε να αποκαταστήσετε τα υγιή πρότυπα αναπνοής και να μάθετε να χαλαρώνετε.
Μαθαίνοντας να χαλαρώνετε και βιώνοντας συνειδητά τη χαλάρωση, μπορείτε να αναγνωρίσετε πρώιμα σημάδια άγχους στην καθημερινή σας ζωή και να μάθετε να ανταποκρίνεστε πιο ήρεμα και συνειδητά και να βρίσκετε ανακούφιση από το άγχος.
Μέσω αυτής της φυσικής ανάπτυξης, θα κερδίσετε ανακούφιση από το άγχος από στρεσογόνες καταστάσεις. Αυτό είναι σημαντικό τόσο για την ψυχική υγεία όσο και για τη σωματική ευεξία. Όταν είναι στρεσαρισμένοι, όλες οι σωματικές λειτουργίες όπως η πέψη, η απέκκριση, ο ύπνος κ.λπ. πέφτουν εκτός ισορροπίας.
Όταν το άγχος γίνεται χρόνια πάθηση, μπορεί να υποφέρουμε από μια μεγάλη ποικιλία σωματικών επιπτώσεων. Η δυσπεψία και η υπεροξύτητα είναι μόνο δύο. Στην πραγματικότητα, πολλές μελέτες έχουν αποδείξει μια άμεση σχέση μεταξύ του στρες και των περισσότερων κοινών παθήσεων, όπως ο διαβήτης, η κατάθλιψη, το άγχος, οι καρδιακές παθήσεις, η υψηλή αρτηριακή πίεση, οι ασθένειες του ανοσοποιητικού συστήματος και πολλά άλλα.

Για όλα αυτά θα μιλήσουμε και θα βιώσουμε στα σεμινάρια.

Δηλώστε την συμμετοχή σας, Yoga for you

Με αγάπη,

Μαργιάννα Καρακωστα Δασκαλα ΓΙΟΓΚΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά