Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Στην τηλεόραση του Αχελώου στις 22.05 και στην εκπομπή //Ανοιχτές Σελίδες/ με τον Αχιλλέα Παπαδιονυσίου προσκεκλημένοι Στο Α μέρος ο πρόεδρος του NEW YORK COLLEGE και Ηλίας Φούτσης.

Ο κ Φούτσης μιλάει -Για την ενσωμάτωση του με την εκπαίδευση. – Πώς ξεκίνησε το NEW YORK COLLEGE – Για την πορεία του NEW YORK COLLEGE -Τι πρεσβεύει ο εκπαιδευτικός όμιλος NEW YORK COLLEGE. -Για την συνάντησή του με τον πρώην επίτροπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Οικονομία και τον Πιέρ Μοσοκοβισί;

-Πώς βλέπει ο Έλληνας την ιδιωτική εκπαίδευση και πώς οι ξένοι -Αν υπάρχουν έλεγχοι που εξασφαλίζουν το υψηλότερο επίπεδο των παρεχομένων μαθημάτων.

Στο Β μέρος η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Πανελλαδικού περιοδικού Πατρινόραμα κ Ευτυχία Λαμπροπούλου .

Η κ Λαμπροπούλου μιλάει. -Για την ιδέα να επανεκδοθεί το Πανελλήνιο Περιοδικό Πατρινόραμα -Για τις πολύ σημαντικές εκδηλώσεις που έχει οργανώσει και τι εκδηλώσεις πρόκειται στη συνέχεια να οργανώσει .

Ευχαριστούμε Το Διευθυντή του Μουσείου της Πόλεως των Αθηνών κ Αντώνιο Μπογιατζή και το Δ.Σ για την παράδοσή του όμορφου χώρου να βιντεοσκοπήσουμε τη συνέντευξη με τον κ Ηλία Φούτση ,την συνεργάτη της εκπομπής Δρ Ιστορίας της Τέχνης και τ Διδάσκουσα στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο και Μαράη Γεωργούση. και τον κ Ηλία Μετζελόπουλο για την παράδοσή του στο ξενοδοχείο Αστήρ για τη συνέντευξη με την κ Λαμπροπούλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά