Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

..Δύο σπουδαίοι ερμηνευτές, ενώνουν τις φωνές τους, σε ένα πραγματικά μαγευτικό αποτέλεσμα.

Δυο οι φωνές λοιπόν. Δύο οι αξίες. Ένα το ταξίδι, μέσα στο απάνεμο μελωδικό πέλαγος. Η Ειρήνη Χατζέλη και ο Χάρης Γιαπιτζάκης.

Σε μια αισθαντική μπαλάντα, που γράψαμε με το φίλο μου και συνεργάτη, τον Μάκη τον Μέρλο. Τίτλος της: «Ήρθες σαν άστρο φωτεινό».

Μέσα στην αβεβαιότητα και το σκότος των καιρών, εμείς μιλάμε για φώς, για αγάπη, για ελπίδα. Γιατί η μουσική, το τραγούδι, αυτή τη δύναμη έχουν.

Να χαρίζουν ελπίδα. Και να ενώνουν τους ανθρώπους.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, τον Μάκη, για την υπέροχη μουσική με την οποία έντυσε την μία ακόμα ψυχική μας κατάθεση.

Ευχαριστώ και τους δύο υπέροχους ερμηνευτές. Την Ειρήνη καιμτον Χάρη. Τον Χάρη και την Ειρήνη.

Ευχαριστώ και τον Γιώργο φυσικά, που έκανε την οπτικοποίηση. Το στούντιο για την αρτιότητα του ήχου.

Κι ένα ευχαριστώ καρδιάς, σε όλους εσάς που θα μας κάνετε την τιμή και θα μας δώσετε τη χαρά, να μπείτε να το ακούσετε και να μας γράψετε τη γνώμη σας.

ΠΑΝΟΣ ΚΑΛΟΥΔΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά