Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Φ.Κ :  Με τα την σχεδιαζόμενη εγκατάσταση ανεμογεννητριών …..Ενα ακομα   περιβαλλοντικο εγκλημα ετοιμάζεται ;;;
Ελπίζω και εύχομαι  να υπάρχει μεγάλη απο την τοπικη κοινωνια αντίδραση … 
Άκουσον, Άκουσον, Άξον! Υδροηλεκτρικόν Έργον στο Φαράγγι της Κράστας!!!
Φαράγγι Κράστας! »Βόμβα» να το πούμε; Πυρηνική Απειλή; Αισχροκέρδεια είναι; Γεμάτες τσέπες πιο γεμάτες; Μίσος για τη Φύση; Άμυαλος νους και τζογαδόρικος; Περάστε σκύλοι, δούλοι, αλέστε; Κακοί είναι και θέλουν να μας κάνουν Κακούς; Δεν αναπνέουν;
Μαθαίνουμε πως, πρόσφατα, πρωτολέχθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Νάουσας το θέμα, από τον αρχαιολόγο και δημοτικό σύμβουλο της ΛΑΣ Αλέκο Χατζηιωαννίδη, κρούοντας τον ΄΄πυρηνικό΄΄ κώδωνα του κίνδυνου για υδροηλεκτρικό έργο στο Φαράγγι της Κράστας, νέο, τρίτο, που εδώ και 13 χρόνια αγαπήθηκε και λατρεύτηκε από εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων.
Θα πολεμηθεί το σατανικό ΄΄θεατρικό΄΄ έργο του επιχειρηματία, που όπως ακούγεται, είναι ο ίδιος που έβαλε χέρι και στο υδροηλεκτρικό έργο Ροδοχωρίου και με κάθε επιφύλαξη και στο υδροηλεκτρικό έργο γέφυρας Μεταμόρφωσης – Ροδοχωρίου, που ήδη εξαφάνισε μία ονειρική Βάθρα!!!
Αγαπητοί: Δήμος Νάουσας, Επιχειρηματίας και όλοι οι εμπλεκόμενοι, τρεις του Κλέφτη δεν θα Π Ε Ρ Α Σ Ε Ι! Ελευθερώστε τις Σ Κ Λ Α Β Ι Ε Σ σας στο Χρήμα! θα »Φτύνεστε» ως ηττημένοι νικητές στο Χρόνο, λένε οι καλές γλώσσες…
Αισιόδοξα
Ηλίας Τσέχος

Ενσωματωμένη εικόνα
Ενσωματωμένη εικόνα
Ενσωματωμένη εικόνα
Ενσωματωμένη εικόνα
Ενσωματωμένη εικόνα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά