Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

…Απόψε στην εκπομπή «Αστέρια», αφουγκραζόμαστε, τον παλμό των ημερών.

Μέσα στο πολιτικό κλίμα και μεις. Δίνουμε μια ακόμα πτυχή του προεκλογικού «πυρετού» Φιλοξενούμενος της Νάνση είναι ο αντιπρόεδρος της «Εθνικής Δημιουργίας», ο γνωστός και καταξιωμένος δικηγόρος κύριος Φαίλος Κρανιδιώτης.

Ένας ιδεολόγος πατριώτης που κι αυτός κάνει τον έντιμο αγώνα του, μαζί με τον Θάνο Τζήμερο.

Για μια καλύτερη Ελλάδα, για μια πιο αντάξια ζωή. Σε μια φιλική, ζεστή και αποκαλυπτική συζήτηση με την οικοδέσποινα, τη Νάνση, ο κ. Κρανιδιώτης ανοίγει τα χαρτιά του και παρουσιάζει τις θέσεις της παράταξης του.

Και αυτή η λήψη, έγινε στο φιλόξενο «Hidden cafe» του Αλίμου, με την πραγματική αρχοντιά που το χαρακτηρίζει και τη γνήσια φιλοξενεια του.

Οπερατέρ όπως πάντα ο Χρήστος Παπαμέτης. Ενώ τη φωτογραφική κάλυψη έχει κάνει η κ. Αναστασία Κουκουμάνου. Να συμπληρώσω πως με την «Εθνική Δημιουργία» υποψήφια στην Β’ Πειραιά, κατεβαίνει και η φίλη της εκπομπής και δική μας, κ. Μαργαρίτα Αβραντίνη.

Απόψε στο «High tv» στις 24.30 με τη Νάνση και τον κ. Κρανιδιώτη.

ΠΑΝΟΣ ΚΑΛΟΥΔΑΣ

Σχόλια στό : “…Απόψε στην εκπομπή «Αστέρια», αφουγκραζόμαστε, τον παλμό των ημερών.

  1. Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑΝΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΑΗΛΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β.ΠΕΙΡΑΙΑ Γ. Γ.ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ( ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ ) ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΑΒΡΑΝΤΙΝΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά