Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Η UM Motorcycles προσγειώνεται στην Ελλάδα μέσω της εταιρείας Teoren Motors Α.Ε.

Ο αποκλειστικός εισαγωγέας Renault και Dacia στην Ελλάδα, η Teoren Motors, μπαίνει στον κόσμο της μοτοσικλέτας ανακοινώνοντας την επίσημη συνεργασία με την UM Motorcycles. Πλέον τα προϊόντα της αμερικανικής μάρκας θα διανέμονται στην ελληνική αγορά από την Teoren ανεβάζοντας τον πήχη της ποιότητας των προϊόντων της.

Η UM Motorcycles ιδρύθηκε στο Μαϊάμι της Φλόριντα το 1999. Στα 20 χρόνια της πορείας της έχει δημιουργήσει μοτοσικλέτες με έντονη προσωπικότητα, ιδιαίτερο στυλ και τεχνολογικές καινοτομίες έχοντας ως βασικό γνώμονα την ποιότητα κατασκευής. Στην γκάμα της μπορεί να βρει κανείς scooters, παπιά και μοτοσικλέτες που θα καλύψουν τις ανάγκες των Ελλήνων καταναλωτών.

Πιο συγκεκριμένα, στην κατηγορία των παπιών συναντάμε το Flash 125LX, ενώ στα scooter υπάρχουν διαθέσιμα τα Chill 125 και XPEED 125RX. Στις μοτοσικλέτες η UM Motorcycles έχει στην γκάμα της την Renegade 125 στις εκδόσεις Sport, Commando κια Freedom, όπως και την Renegade 300 στην έκδοση Commando και Freedom.

Εκτός από τον έντονο χαρακτήρα και το ιδιαίτερο στυλ, οι μοτοσικλέτες της UM Motorcycles διαθέτουν και τεχνολογικές καινοτομίες όπως το σύστημα ασφαλείας LED 360 και το κάθισμα UM Confort Gel, που δημιουργούνται από το τμήμα έρευνας και εξέλιξης της εταιρείας.

Στόχος της Teoren Motors είναι να αγκαλιάσει το όραμα της UM Motorcycles και να την φέρει σε πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά της μοτοσικλέτας. Αυτό θα γίνει φυσικά με την δύναμη της εμπειρίας, του ενθουσιασμού και την ποιότητας εξυπηρέτησης της κορυφαίας εταιρείας στην Ελλάδα. Τα μοντέλα της UM Motorcycles μπορείτε να τα γνωρίσετε στην ιστοσελίδα της μάρκας (UM Motorcycles), όπως και στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της UM Motorcycles.

https://www.newsauto.gr/newsmoto/i-t

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά