Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Στην τηλεόραση του Αχελώου στις 22.05 μετά το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων και στην εκπομπή //Ανοιχτές Σελίδες// με τον Αχιλλέα Παπαδιονυσίου προσκεκλημμένος ο εικαστικός φωτογράφος κ Σαράντος Σακελλάκος.

Ο κ Σακελακος μιλάει -Για το μεγάλο αυτό κεφαλαίο της Χριστιανοσύνης /Αποκάλυψη// που δημιούργησε Οπτικοακουστικό υλικό.

-Για τη δημιουργία 42 παραστάσεων που δημιούργησε και είναι έτοιμες για Μουσεία και Χώρους Τέχνης. -Για τον ρόλο που έπαιξε η σύγχρονη τεχνολογία σε αυτή τη δημιουργικότητα -Για τις φωτογραφίες σε Άγιον όρο ,Πάτμο και άλλο . -Για τη χρωματική πιστότητα και την συνέπεια στο χρώμα αυτών των Δημιουργών.

-Πώς αποφασίστηκε να μπει σε αυτό το καλλιτεχνικό μονοπάτι της δημιουργίας των παραστάσεων για την Αποκάλυψη. Μιλάει εν συνεχεία και η Θεατρολόγος κ Ρέα Γιαννοπούλου –

Πώς πρέπει να εκτεθούν αυτές οι δημιουργίες του κ Σακελάκου. -Αν την συγκινούσε μια τέτοια παρουσίαση και θα την επισκεπτόταν και άλλα πολλά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά