Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Εσείς τι βλέπετε;

Τεστ παρατήρησης: Τι βλέπετε στην πρώτη εικόνα;

Advertisement

 

– Αν βλέπετε μια νεαρή γυναίκα, τότε πιθανόν να είστε αισιόδοξοι και λίγο παρορμητικοί. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είστε ένας ευτυχισμένος άνθρωπος.

– Αν βλέπετε μια ηλικιωμένη γυναίκα, τότε έχετε βιώσει πολλές μεγάλες εμπειρίες ζωής. Είστε τάση για κριτική σκέψη και κοιτάζετε τα προβλήματα της ζωής από όλες τις γωνίες.

Τεστ παρατήρησης: Τι βλέπετε στη δεύτερη εικόνα;

– Ένα κρανίο. Είσαι ρεαλιστής και κυνικός. Καταλαβαίνετε ότι όλα τα καλά πράγματα στη ζωή είναι εφήμερα.

– Μια γυναίκα. Έχετε μια έμφυτη αφέλεια. Συχνά αποτυγχάνετε να παρατηρήσετε απειλές ή προβλήματα.

Τεστ παρατήρησης: Τι βλέπετε στην τρίτη εικόνα;

– Μια πάπια. Το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου σας στο αριστερό, πράγμα που σημαίνει ότι είστε ανθρωπιστής.

– Ένας λαγός. Το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου σας είναι κυρίαρχο. Είστε πιο τεχνοκράτης από ό,τι ανθρωπιστής.

– Αν είστε σε θέση να δείτε μια πάπια και ένα κουνέλι ταυτόχρονα, τότε πιθανότατα έχετε μια δημιουργική προσωπικότητα. Έχετε μια ισχυρή φαντασία και μπορείτε να διαβάσετε ανάμεσα στις γραμμές.

Τεστ παρατήρησης: Η γάτα ανεβαίνει ή κατεβαίνει τα σκαλιά;

– Σας φαίνεται ότι η γάτα ανεβαίνει τα σκαλιά; Δεν δίνετε σημασία στη λεπτομέρεια. Είστε πιθανώς αποδιοργανωμένος ή αφελής. Πιστεύετε ότι αυτό που βλέπετε, και αυτό σε κάνει να αγαπάτε τη ζωή και σας απελευθερώνει από τον κυνισμό και την ανησυχία.

– Σας φαίνεται ότι η γάτα κατεβαίνει τα σκαλιά; Είστε είτε ένα πολύ προσεκτικό άτομο ή έχετε μεγάλη διαίσθηση. Δίνετε μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια και εξετάζετε προσεκτικά σημαντικά ζητήματα χωρίς να στηρίζεστε στην τύχη για να τα λύσετε.

Τεστ παρατήρησης: Τι βλέπετε στην πέμπτη εικόνα;

-Ένα λιοντάρι. Είναι πολύ πιθανό ότι φτάνετε πάντα στη ρίζα των πραγμάτων και δεν φοβάστε να αντιμετωπίσετε τους ισχυρότερους φόβους σας. Είστε πολύ γενναίο άτομο!

-Ένα εξωτικό πουλί. Ίσως μερικές φορές είστε λίγο ελαφρόμυαλοι και, σε ορισμένες περιπτώσεις, ακόμη και ανεύθυνοι. Ταυτόχρονα, έχετε μια δημιουργική προσωπικότητα και την επιθυμία να αλλάξετε τον κόσμο προς το καλύτερο.

https://filoitexnisfilosofias.com/%CE%BB%CE%B9

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά