Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Φ.Κ Οργάνωση …Χρημα ..για τα αδεσποτα απο τον Δήμο Παλλήνη στις δαπάνες, για το Πρόγραμμα Προστασίας Αδέσποτων Ζώων.

Ας κάνουμε  μια σύγκριση με το πρόγραμμα και το χρημα που θα διάθεση ο Δημος Σαλαμινας ..

ΑΡΘΡΟ

Τριπλασιάζει ο Δήμος Παλλήνης τις δαπάνες, για το Πρόγραμμα Προστασίας Αδέσποτων Ζώων.
Το Πρόγραμμα θα χρηματοδοτηθεί με 303.000 ευρώ για τους επόμενους μήνες, ποσό που είναι εικοσαπλάσιο της ετήσιας κρατικής επιχορήγησης.

Την περασμένη χρονιά, ο Δήμος Παλλήνης, δαπάνησε περισσότερα από 100.000 ευρώ και φρόντισε πάνω από 300 σκύλους και γάτες με ιατροφαρμακευτική κάλυψη, εμβολιασμούς, στειρώσεις και «τσιπάρισμα».

Ταυτόχρονα, διανεμήθηκαν πάνω από 10 τόνοι ξηράς τροφής και περισσότερα από 500 φάρμακα.

Επιπλέον, έγιναν πάνω από 70 υιοθεσίες σκύλων και γατών ενώ φιλοξενούνται σε ειδικό καταφύγιο, πάνω από 40 ζώα.

Ο Δήμος Παλλήνης έχει υπό παρακολούθηση και έλεγχο πάνω από 2.000 ζώα μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.pallini.getapet.gr, μέσω του οποίου οι πολίτες, μεταξύ άλλων, μπορούν να επιλέξουν ένα ζώο για να υιοθετήσουν.

Όλα τα ζώα έχουν σημανθεί, καταγραφεί και εμβολιαστεί ενώ τους παρέχονται κάθε είδους κτηνιατρικέςυπηρεσίες, όποτε χρειαστεί.

Με τη συνεργασία εθελοντών και των Φιλοζωικών Οργανώσεων, η Υπηρεσία Αδέσποτων εργάζεται αδιάκοπα για τη φροντίδα των αδέσποτων,αντιμετωπίζοντας το τεράστιο πρόβλημα του πολύ μεγάλου αριθμού εγκαταλείψεων ζώων από ανεύθυνους πολίτεςκυρίως στις πολλές ορεινές και ημιδασικές περιοχές που διαθέτει ο Δήμος μας.

Η προστασία των ζώων συντροφιάς είναι κορυφαία προτεραιότητα του Δήμου Παλλήνης με στόχο τη μείωση των αδέσποτων και την αύξηση των υιοθεσιών μέσα από ένα στοχευμένο πρόγραμμα φροντίδας, φιλοξενίας αλλά και κοινωνικής ευαισθητοποίησης.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά