Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Nέα μελέτη του The Journal of General Psychology σοκάρει και γρατζουνάει τις πιο βαθιές πληγές τις ψυχές των γυναικών που είτε έχουν κακοποιηθεί, είτε υπήρξαν τυχερές και δεν βρήκαν στο δρόμο τους άνδρες κακοποιητικούς και σχέσεις αρρωστημένες.
Η έρευνα λοιπόν, αποκάλυψε πως η φράση που αναζητήθηκε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη στο Google για το 2020 δεν αφορούσε ούτε στον κορωνοϊό, ούτε στην πανδημία, ούτε στην καραντίνα, ούτε στα εμβόλια. Αφορούσε στο «πώς θα χτυπήσεις μια γυναίκα χωρίς να το ξέρει κανείς».
Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΕΡΙ ΤΙΣ 163 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΟΡΕΣ -31% ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ- ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟ 2019.
Η φρίκη δεν σταματάει εδώ, μιας και η έρευνα που μιλάμε αριθμούς, αποκαλύπτει πως η φράση «θα τη σκοτώσω όταν γυρίσει σπίτι» χτυπήθηκε 178 εκατομμύρια φορές σε διεθνές επίπεδο, για να δώσει την τρίτη θέση στο «πώς να ελέγξεις τη γυναίκα σου».
Αν όλα αυτά σου φαίνονται υπερβολικά και οι αριθμοί σκανδαλωδώς μεγάλοι, η απάντηση έρχεται προφανώς από τον άλλο υπολογιστή του ίδιου σπιτιού, καθώς η φράση «θα με σκοτώσει» πληκτρολογήθηκε στο Google 107 εκατομμύρια φορές, σημειώνοντας τραγική αύξηση της τάξεως του 84% από το 2019. Οι επόμενες θέσεις ανήκουν στο «βοήθησε με, δεν θα φύγει» και στο σπαρακτικό «με χτυπάει όλη την ώρα».
Ένας ιός λοιπόν, μας έκλεισε στο σπίτι μαζί με τις οικογένειές μας και έβγαλε σε εκατομμύρια ανθρώπους το «τέρας» που μπορεί να έκρυβαν βαθιά μέσα τους, ενώ ταυτόχρονα γέννησε εφιάλτες σε γυναίκες που νιώθοντας αδύναμες, δέχτηκαν τη βία από τους ανθρώπους που κάποτε ερωτεύτηκαν και αγάπησαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά