Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Σε εργασίες καθαρισμού και απολύμανσης στο εσωτερικό της Αγίας Σοφίας, προχώρησαν οι δημοτικές αρχές του Δήμου Φατίχ της Κωνσταντινούπολης ενόψει του Ραμαζανιού, προσφέροντας ωστόσο εικόνες εντελώς ανοίκειες με την ιστορικότητα του ναού τον οποίο ο μισαλλόδοξος ισλαμιστής ηγέτης της γείτονος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει ως γνωστόν μετατράψει σε τζαμί.

Φωτογραφία από στιγμιότυπο βίντεο του Anadolu https://www.youtube.com/shorts/3WsF77Fl1hk

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τουρκικά ΜΜE, κατά τη διάρκεια των εργασιών καθαρισμού που πραγματοποιήθηκαν από τις ομάδες της Διεύθυνσης Προστασίας και Ελέγχου Περιβάλλοντος του Δήμου Φατίχ, το εσωτερικό του τζαμιού «πλύθηκε με ροδόνερο».

Επιπλέον, οι ομάδες καθάρισαν με ζεστό νερό την αυλή του τζαμιού και τον περιβάλλοντα χώρο.

Σε δήλωσή του στον Τύπο, ο Αναπληρωτής Διευθυντής Περιβαλλοντικής Προστασίας και Ελέγχου του Δήμου Φατίχ, ο Ρετζέπ Γκιλντίζ, είπε ότι τα χαλιά στην Αγία Σοφία καθαρίστηκαν και σκουπίστηκαν σε εργασίες που πραγματοποιήθηκαν από ομάδα 20 ατόμων πριν από το Ραμαζάνι.

Φωτογραφία από στιγμιότυπο βίντεο του Anadolu https://www.youtube.com/shorts/3WsF77Fl1hk

«Καθαρίζουμε επίσης την αυλή, την πλατεία της Αγίας Σοφίας και τα σιντριβάνια με ζεστό νερό. Σκοπός μας είναι να διασφαλίσουμε ότι οι πολίτες θα επισκέπτονται ένα πιο υγιεινό περιβάλλον», πρόσθεσε ο ίδιος.

Δείτε επίσης εδώ και εδώ βίντεο

https://hellasjournal.com/2023

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά