Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

  • Εδώ και μέρες υπήρχαν ψίθυροι στην πόλη του Λουτρακίου ότι κάτι δεν πάει καλά με τον όμιλο Brown Hotels.
  • Αγοραστή για τα υπό διαχείριση και υπό ανάπτυξη ξενοδοχεία στην Ελλάδα φέρεται να αναζητούν οι επενδυτές της Brown Hotels.

Σήμερα το πρωί σε  δημοσίευμα έγκυρου οικονομικού site των Αθηνών αποκαλύπτεται ρήξη μεταξύ των μετόχων, με αποτέλεσμα την αποεπένδυση από την ελληνική αγορά, στην οποία σχεδίαζαν να ολοκληρώσουν έργα ύψους περίπου 200 εκατ. ευρώ.

Την πλειοψηφία της εταιρείας ελέγχει ο μεγαλοεπενδυτής Meni Weitzman και οι γιοι του, Nir και Tamir Weitzman (επικεφαλής της εταιρείας διαχείρισης GCH Group), ενώ μειοψηφικό ποσοστό έχουν οι Leon Avigad και Nitzan Perry.

Στόχος είναι τα ξενοδοχεία που έχει ανοίξει η Brown και τα ακίνητα που έχει εξαγοράσει για να λειτουργήσει να καταλήξουν σε έναν επενδυτή, ενώ έχει ήδη εκδηλωθεί ενδιαφέρον από υποψήφιους αγοραστές.

Σήμερα, η Brown έχει στο χαρτοφυλάκιό της 11 μονάδες, το Isla Brown Corinthia (πρώην Χανικιάν) στους Αγίους Θεοδώρους, ενώ έχει αγοράσει δύο ακόμη ξενοδοχεία στην περιοχή, το Dave by the Βeach και Dave by the Beach Sisters –

Θυμίζουμε στο αναγνωστικό κοινό ότι η Brown Hotels είναι ιδιοκτήτης του πρώην Hanikian στους Αγίους Θεοδώρους ενώ έχει υπό την κατοχή της και τρία εμβληματικά ξενοδοχεία της πόλης του Λουτρακίου.

Το Palace,το πρώην Κόντης και το πρώην Elpis.

Λίγο πριν το ξεκίνημα της τουριστικής περιόδου το συγκεκριμένο δημοσίευμα  προκαλεί ανησυχία σε προμηθευτές και εργαζόμενους.

Στον κάλαθο των αχρήστων πηγαίνουν οι εξαγγελίες των αφεντικών της Brown Hotels που έλεγαν: 

«Θέλουμε να φέρουμε στο Λουτράκι την παλιά του λάμψη και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για την ανάπλασή του.

Είμαστε πολύ επικεντρωμένοι στην Εύβοια, στην Ομόνοια, γενικά σε περιοχές της Ελλάδας που η γη είναι φθηνότερη»

https://www.loutrakiblog.gr/2023/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά