Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

ΕΡΓΑΤΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Σαλαμίνας πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του στην αίθουσα

Γενικών Συνελεύσεων του Κέντρου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τόσο οι εργαζόμενοι – μέλη των Σωματείων μελών μας όσο και εκλεκτοί καλεσμένοι.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κάτωθι:

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας  κ. Παναγόπουλος Γιώργος, ο Βουλευτής Β’ Πειραιά της Ν.Δ κ. Μαρκόπουλος Δημήτριος, ο Βουλευτής Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τρύφων Αλεξιάδης,  εκπρόσωπος του Βουλευτή Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ραγκούση Γιάννη, εκπρόσωπος  της Βουλευτού Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ  Κας Κασσιμάτη, εκπρόσωπος της Βουλευτού Β’ Πειραιά του ΚΚΕ Κας  Μανωλάκου Διαμάντως, ο Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κόγιας Νικόλαος, ο Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών και Πολιτισμού κ. Διολέτης Παντελής, η Περιφερειακή Σύμβουλος, τέως Αντιπεριφερειάρχης και υποψήφια Δήμαρχος Κα Θεοδωρακοπούλου -Μπόγρη Βασιλική.

Η Δημοτική Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης και υποψήφια Δήμαρχος Κα Παπαελευθερίου Μαρία, η Πρόεδρος της Τ.Ο της Ν.Δ Σαλαμίνας Κα Μιχάλαρου Σόνια, η αναπληρώτρια συντονίστρια της Τ.Ο ΣΥΡΙΖΑ Σαλαμίνας Κα Φουρίκη Αγγελική, ο Γραμματέας της Τ.Ο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Σαλαμίνας κ. Λιάπης Χρήστος, εκπρόσωποι του Δ.Σ της Ενώσεως Τριτέκνων Σαλαμίνας,  η δημοτική σύμβουλος Κα Γεροντιώτου Σταυρούλα, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δερτούζος Μάνος,  ο Επίτιμος Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Σαλαμίνας και Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ κ. Φουρίκης Δημήτριος, ο δημοτικός σύμβουλος, τέως Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου και τέως Αντιδήμαρχος κ. Σκιαθίτης Ιωάννης, ο τέως Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Μιχαλάκης Ισίδωρος, ο τέως Γ.Γραμματέας και Γ.Γραμματέας του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ κ. Γαρείος Σπυρίδων, καθώς και εκπρόσωποι του Τοπικού  Τύπου.

Σύντομους χαιρετισμούς πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Κατωπόδης Γιώργος, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Παναγόπουλος, ο Βουλευτής κ. Μαρκόπουλος, ο Βουλευτής κ. Τρύφων Αλεξιάδης, η τέως Αντιπεριφερειάρχης Κα Θεοδωρακοπούλου -Μπόγρη.

                                                                                                                             Εκ  του  Δ.Σ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά