Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Απο την Μαργιαννα Καρακωστα

Ο πιο συχνός πόνος που ταλαιπωρεί τους περισσότερους είναι ο πόνος στην πλάτη είτε από κακή θέση, είτε από κάποια πάθηση είτε από κούραση!

Έχετε τοποθετησει ποτέ ένα τουβλάκι στο κέντρο της πλάτης και να ξαπλώσετε επάνω του; Αν ναι θα έχετε νιώσει ένα υπέροχο άνοιγμα στον θώρακα!
Πάρτε αυτό το υπέροχο συναίσθημα και, στη συνέχεια, πολλαπλασιάστε το με έναν τροχό γιόγκα που είναι στρογγυλός και μπορεί να κινείται με τα περιγράμματα της σπονδυλικής σας στήλης.
Με αυτό το πρόσθετο πλεονέκτημα της κίνησης, μπορείτε να κάνετε μασάζ στη σπονδυλική στήλη κυλώντας τον τροχό πάνω και κάτω κατά το μήκος της σπονδυλικής σας στήλης.
Ή, αν ψάχνετε περισσότερο για μια πλάτη, βρείτε ένα στατικό κράτημα με το κέντρο/πάνω μέρος της σπονδυλικής σας στήλης στον τροχό. Αυτό το τέντωμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αντιμετωπίσουμε τις αρνητικές επιπτώσεις του καθιστικού τρόπου ζωής μας.
Μέσα από την πρακτική βελτιώνουμε την στάση δυναμώσουμε τον κορμό και σιγά σιγά αφήνουμε πίσω τον πόνο της πλάτης 🌸

Μαργιαννα Καρακωστα Δασκαλα ΓΙΟΓΚΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά