Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

... ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ κ. ΑΒΡΑΝΤΙΝΗ
…Γράφει ο Πάνος Καλουδάς.
…Εάν θα θέλαμε μέσα σε δύο λέξεις να ορίσουμε την έννοια της σκληρής δουλειάς, του αγώνα, της αγάπης προς τον συνάνθρωπο, τότε το όνομα που θα δίναμε, θα ήταν Μαργαρίτα Αβραντίνη. Μια ακούραστη μαχήτρια, που με έναν πραγματικά αξιοθαύμαστο τρόπο, δίνει τον πολιτικό της αγώνα στην Β’ Πειραιώς. Με έντονα παραδειγματικό τρόπο. Γιατί δεν ξεφεύγει σε ακρότητες, σε δόλιες υποσχέσεις, σε ψεύδη και σε ακατάσχετη αρλουμπολογία. Όπως γίνεται συνήθως, με την πολιτικάντικη τακτική.
Αυτή την αισχρή πολικολογία την οποία και έχει βαρεθεί ο κόσμος να ακούει. Η Μαργαρίτα, γέννημα θρέμμα μες τις φτωχογειτονιές του Πειραιά, φέρνει ένα άλλο ήθος στην πολιτική.
Φέρνει την ευπρέπεια, την κατανόηση και την αγάπη, στην πρώτη γραμμή της πολιτικής της προμετωπίδας. Μιλώντας με αυτή τη γλώσσα της νόησης, της αληθείας και της προσφοράς, που της δίδαξε ο ιερέας πατέρας της.
Μια γυναίκα, γεμάτη ενδιαφέροντα, η κυρια Αβραντίνη. Και γεμάτη δημιουργικά οράματα, που μοχθεί να τα πραγματοποιήσει, για το καλό της κοινωνίας. Ώστε επιτέλους, να δει έναν κόσμο αλλιώτικο. Έναν κοσμο, όπως τον θέλει και τον ονειρεύεται. Έναν κόσμο που να στηρίζεται πάνω στις πατροπαράδοτες, πνευματικές του δομές.
Με πίστη στα εθνικά Ιδεώδη. Στον υγιή θεσμό της οικογένειας. Στην αγάπη για την πατρίδα και τον πλησίον του.
Και στην επάρκεια αγαθών για όλους ανεξαιρέτως. Σύζυγος, μητέρα, γυναίκα. Άτομο με έντονη κοινωνική προσφορά. Και προς τον εθελοντισμό. Όπου συνέχεια δίνει αγώνες, σε ανθρωπιστικές δράσεις. Προσφέροντας τα πάντα για τον κοινό καλό σκοπό. Μια από τις δράσεις της είναι και η μεθαυριανή, που εγκαινιάζει το πολιτικό της γραφείο στην Σαλαμίνα.
Στην οδό Αγγέλου Σικελιανού και Γεωργίου Λούκα 13. Το Σαββατο 28 Ιανουαρίου. Θα παραβρεθούν και οι αρχηγοί του κόμματος που στηρίζει. Της «Εθνικής Δημιουργίας».Ο Θάνος Τζήμερος και ο Φαήλος Κρανιδιώτης.
Αξίζει όλη η Σαλαμίνα κι όχι μόνο, να παραβρεθεί στο πλευρό αυτής της ακούραστης γυναίκας που μονο καλές προθέσεις ξέρει να κουβαλάει. Και έντονο πάθος προσφοράς. Με εντιμότητα και αξιοσύνη. Εγώ απλά να της ευχηθώ κάθε επιτυχία στον αγώνα της. Που εύχομαι πια αυτός, να γίνει ο φωτεινός φάρος για όλη τη διάρκεια της προεκλογικής της εξτρατείας. Με φωνές ουσίας πλέον, προσφοράς και καθαρών προθέσεων.
Μαργαρίτα κάθε επιτυχία σου εύχομαι. Ο αγώνας σου είναι ιερός. Γι αυτό και μας βρίσκει στο πλευρό σου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά