Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Φ.Κ Ενα ακομα θεμα που μπορεί να μην ειναι κατι που ειναι στην πρωτη γραμμή των προβλημάτων της καθημερινοτητας μας , αλλα ειναι ενα θεμα που εφόσον αφορα το  περιβάλλον μας αφορα ολους …

…. Στην  Σαλαμινα  απο τις οικοδομικές δραστηριοτητες δεκαετιών με την εξορύξει αδρανών υλικών   υπήρξαν  Λατομια , μικρα ή μεγάλα  που εχουν  πληγωσει βάναυσα το νησι ..

Το ευχάριστο ειναι οτι σημερα δεν υπαρχει κανενα ενεργο λατομείο στην Σαλαμινα .. Αυτο με καθε  επιφυλάξει …

..Ομως οι πληγες απο τα δεκάδες νταμάρια στο νησι  υπάρχουν …

Το   Άρθρο 55 ΝΟΜΟΣ 4710/2020  για την αποκατάσταση ανενεργών λατομείων   προβλέπει ξεκαθαρα την υποχρέωση αποκατάστασης του χωρου με συγκεκριμενες ενεργειες

Και η ευθύνες  για την εφαρμογή της αποκατάστασης  την εχουν οι  Δημοτικες Αρχες  …

Και παμε στην Σαλαμινα μας ..

Ολες τις  Δημοτικές Αρχες μεχρι και την σημερνή ΠΟΤΕ δεν εχουν ασχοληθεί με αυτο το θεμα ..

Το γιατι αυτο μονο εκείνες  το γνωρίζουν ….

Και δεν ειναι μονο το οτι εχουν εγκαταλείψει τους χωρους  και δεν εκαναν ενεργειες για αποκατάσταση ….. αλλα εχουν γινει χρονια τωρα χωροι οπου  οι αδιόρθωτοι πολίτες ,οι ανεγκέφαλοι και απαράδεκτοι πολιτες εναποθέτουν τα παντα …σε αυτους τους χωρους ..

Πρώτα η  πολιτική αδιαφορία για την αποκατάσταση ΑΛΛΑ και εκμετάλλευση των χωρων απο τις Δημοτικες Αρχες  του νησιου μας ..

Αλλα και η αδυναμία  να τις προστατεύσουν ΑΛΛΑ και να επιβάλουν τα πρόστιμα που προβλέπονται σε ολους αυτους που τις εχουν κανει χωματερές ..

 Ειναι  ενα ακομα θεμα που και αυτη η Δημοτική απέτυχε …

ΑΛΗΘΕΙΕΣ Απο τον Φιλιππο Καρακωστα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά