Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

…Γράφει ο Πάνος Καλουδάς..
…Ήμασταν παιδιά κι οι δύο.. Εγώ στα δεκαεπτά.. Εκείνη κάπου εκεί γύρω. Εγώ πρωτοετής της οδοντιατρικής. Με κέρδος έτους. Εκείνη ήδη φτασμένη τραγουδίστρια..Αγαπητή στο κοινό και διάσημη.. Από τις πιο περιζήτητες της εποχής ….Αρχές δεκαετίας του’70… Λίτσα Σακελλαρίου.!!!
…Διοργάνωνα τότε, για το χαρτζιλίκι μου, Μουσικά Πρωϊνά..
Σε διάφορους κινηματογράφους Σχεδόν κάθε Κυριακή
Της είχα ζητήσει να εμφανιστεί σε ένα από αυτά..
Παρά το νεαρό της ηλικίας μου,δεν δίστασε,στο ενδεχόμενο μιας αποτυχίας, ρισκάροντας την φήμη της. Με εμπιστεύθηκε και ήρθε..
Το εκτίμησα αυτό.. Και δεν το ξέχασα ποτέ..
Αυτή είναι η Ιέρεια του Τραγουδιού μας.. Η Λίτσα Σακελλαρίου..
…Το ίδιο με εμπιστεύθηκε τότε ο Δάκης, ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Γιάννης Καλαντζής, ο Γιάννης Πάριος, οι Αδελφοί Κατσάμπα κ.α.
Ο Νίκος ο Λαβράνος ξέρει.. Εκεί στο Χαλάνδρι έμενε.. Και κει μαζευόντουσαν όλοι. Και ο Δάκης και ο Τόλης, εκείνου τη γνώμη πήραν πριν μου πουν το »Ναι»..
…Ξέρει καλά για κείνη την περιπέτεια, κι ο καλός μου φίλος και συνάδελφος στον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Παπαδάκης. Κι ο καταξιωμένος συνθέτης, Γιάννης Καραλής. Ο Αλέξης Κωτάκης Όπως κι όλοι οι αγαπημένοι μου φίλοι.. Χωρίς την εμπιστοσύνη όμως, στο πρόσωπό μου του Γιάννη Κατσάμπα (Αδελφοί Κατσάμπα), της Νάντιας Κωνσταντοπούλου,του Βλάση Μπονάτσου, της Λίτσας Σακελλαρίου και όλων των καλλιτεχνών που με τίμησαν, τίποτα δεν θα μπορούσα να κάνω..
Αυτή η περιπέτεια κράτησε περίπου δυο χρόνια.. Ώσπου πια ο Φίνος, με..»μάζεψε» Γιατί είχα ήδη προσληφθεί, ως υπάλληλος στην »Φίνος Φιλμ». Με συνάδελφο τον Γιώργο Καραγιάννη.. Του οποίου, 40 χρόνια μετά, του έγραψα την βιογραφία του..
…Την λατρεμένη μου Λίτσα.. Την Λίτσα Σακελλαρίου. την συναντώ που και πού στον »Μαγεμένο Αυλό» και τα λέμε.. Αναπολούμε εκείνα τα όμορφα χρόνια.. Που όσο κι αν η μνήμη θέλει να τα θαμπώνει, η καρδιά τα διατηρεί με τα πιο δυνατά της χρώματα..
Γιατί μέσα εκεί ζούνε οι πιο αθάνατες στιγμές μας..
Λίτσα αγάπη μου.. Διάσημη, πανέμορφη και γεμάτη καλοσύνη κι ευγένεια, σε γνώρισα.. Και έτσι είσαι για πάντα εγκλωβισμένη μέσα μου.. Να είσαι καλά..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά