Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Η περίοδος των γιορτών είναι πάντα μέσα στο τρέξιμο, στα deadlines, στις βόλτες και στις όμορφες στιγμές είναι όμως και μια περίοδος κατάλληλη για να αναθεωρήσουμε και να θέσουμε τους στόχους μας!
Οι στόχοι μπορεί να είναι βραχυπρόθεσμοι ή μακροπρόθεσμοι.
«Στόχος είναι κάτι στο οποίο κατευθύνουμε την ενέργεια μας για μια μέρα, μια βδομάδα, για μήνες.»
Οι στόχοι πρέπει να είναι συγκεκριμένοι και ρεαλιστικοί.
Πρέπει να βάζουμε προτεραιότητες ως προς τα πράγματα που θέλουμε να πετύχουμε. Να έχουμε ξεκαθαρίσει τι είναι επείγον και τι όχι.Επιπλέον θα πρέπει να είμαστε ευέλικτοι να προσδοκούμε το απροσδόκητο και να μαθαίνουμε να προσαρμοζόμαστε στις αλλαγές..
Να δουλέψουμε τον τρόπο σκέψης μας έτσι ώστε να μην μας πιάνει πανικός όταν τα πράγματα βγουν εκτός προγράμματος. Και αυτό γιατί ο νους σε μια κρίση πανικού δεν μπορεί να δει καθαρά και τότε χάνει τον έλεγχο.
Αν νιώθετε πως έχετε χάσει τους στόχους σας- τα κίνητρα σας.. κάντε μια παύση από όλα και θυμηθείτε τους στόχους σας..
Στην γιόγκα το να έχουμε μια τακτικότητα στην καθημερινότητα και να έχουμε καθορίσει στόχους είναι σημαντικό για να διατηρήσουμε την γαλήνη μας.
Την τελευταία εβδομάδα στις πρακτικές μας θα δουλέψουμε αυτό το κομμάτι των στόχων και θα κλείσουμε όμορφα τις πρακτικές αυτής της χρονιάς με μια όμορφη ανασκόπηση της χρονιάς που φεύγει!
Μαργιαννα Καρακωστα Δασκαλα ΓΙΟΓΚΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά