Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

..Γράφει ο Πάνος Καλουδάς

…Πολλά τα παρατράγουδα που σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Με την περίφημη Black Friday που κράτησε όλο το τριήμερο.

Δεκάδες ήταν τα παράπονα των πολιτών, για παρενοχλήσεις, έως και μικρο- κλοπές από τους χιλιάδες αλλοδαπούς που ανενόχλητοι κυκλοφορούν στην πόλη.

Τσάντες και σακούλες με ψώνια, άλλαζαν αστραπιαία χέρια, από τους απατεωνίσκους,  που βρήκαν έδαφος και ευκαιρία για να επιδοθούν στις δραστηριότητες τους αυτές.

Δεκάδες οι καταγγελίες που συγκέντρωσαν τα αστυνομικά τμήματα. Αδυνατώντας να μπορέσουν να βοηθήσουν τους πολίτες με τα λίγα πλέον μέσα που διαθέτουν και σε έμψυχο ακόμα δυναμικό.

Μιας και τα 2/3 του σώματος, είναι αποσπασμένα στη φύλαξη υψηλών προσώπων. Απατεώνων θα πω εγώ. Γιατί κανένας νομοταγής πολίτης κανένας έντιμος άνθρωπος, όσο ψηλά στην ιεραρχία  και να βρίσκεται, δεν κινδυνεύει. Φύλαξη και μπράβους, έχουν ανάγκη , μόνο όσοι δεν συμβαδίζουν με την νομιμότητα.

Δεν μπορεί πια τα αστυνομικά τμήματα να υπολειτουργούν επειδή οι άνδρες των σωμάτων ασφαλείας, φυλάνε πολιτικούς, δημοσιογράφους και μεγάλο-δικηγόρους.

Μια απλή ματιά να ρίξει κάνεις, στο κέντρο της Αθήνας και θα δει το δράμα που περνάει η πρωτεύουσα και κατ’ επέκταση κι όλη η χώρα

Σε πραγματικό κλοιό βρίσκεται το κέντρο, από όλα αυτά τα ξένα στοιχεία που την έχουν ζώσει και την απειλούν. ,ία από τις ομορφότερες κάποτε πρωτεύουσες της Ευρώπης, ζει πλέον εγκλωβισμένη μέσα στον δικό της μικρόκοσμο.

Μέσα στο φριχτό σκηνικό που της δημιουργούν ολοιμαυτοι οι εισαγόμενοι, που συμπεριφέρονται σαν είναι στο τσιφλίκι τους.

Με τους υπεύθυνους της τραγωδίας να σιωπούν προκλητικά. Και να αυτοδοξάζονται. Αδιαφορώντας για το χάλι που έχουν δημιουργήσει, με την πολιτική τους. Με την εγκληματική τους πολιτική.

Που ξεκίνησε από τον Σαμαρά, χειροτέρεψε με τον Τσιπρα και τώρα με τους… ντελικάτους αυτούς μας πήρε και μας σήκωσε.

Βαρύ το αποτύπωμα και αυτής της πτυχής, της πολιτικής διαχείρισης. Που για μια φορά ακόμα οι Αθηναίοι, το έννοιωσαν έντονα στο διήμερο που πέρασε.

Το φοβερό είναι πως αυτές οι μικρο-απάτες συμβαίνουν και σε σημεία με έντονη την τουριστική κίνηση. Όπως στην Ακρόπολη, στο Θησείο, στην Πλάκα στην πλατεία Συντάγματος αφήνοντας και στους ξένους τουρίστες, που επισκέπτονται τη χώρα μας μια κάκιστη εικόνα. Πουντοσο αρνητικό αντίκτυπο έχει για τη χώρα μας και τον τουρισμό της.

– Φίλε υπουργέ κύριε Θεοδωρικακο, θα πρέπει πια να παρέμβεις με σοβαρότητα. Και να καθαρίσεις την πρωτεύουσα, από αυτά όλα τα στοιχεία που την ταλαιπωρούν και την λοιδωρούν.

Δεν πάει πλέον άλλο.

Πραγματικά δεν μπορεί να υπάρξει συνέχεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά