Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Πριν από μερικά χρόνια η αγορά των pick-up ήταν πολύ διαφορετική, σε σχέση με αυτήν που είναι σήμερα και η Toyοta εκμεταλλευόμενη τη συγκυρία, επιθυμεί να κάνει δυναμικό comeback λανσάροντας το Scout.

Μετά την αποδοχή του κόσμου και τη θέρμη την οποία έχει επιδείξει για μοντέλα όπως το Ford Maverick και το Hyundai Santa Cruz, κυρίως στις ΗΠΑ, η ιαπωνική εταιρεία σκοπεύει να δοκιμαστεί και στη συγκεκριμένη κατηγορία. Θεωρώντας ότι με το νέο μοντέλο που σχεδιάζει, θα κατορθώσει να πάρει το μερίδιο στις πωλήσεις που της αναλογεί.

Η αλήθεια είναι πως το ενδιαφέρον των αγοραστών για τα crossover και τα SUVs, έχει συμπαρασύρει και τα επαγγελματικά αυτοκίνητα του είδους, με την καρότσα στο πίσω μέρος. Οι φήμες λοιπόν που ακούγονταν πριν από μερικούς μήνες, φαίνεται πως θα πάρουν σάρκα και οστά και ένα μεγάλο pickup, το οποίο θα ονομάζεται Stout είναι θέμα χρόνου να κάνει την εμφάνισή του.

Στο παρελθόν, από το 1954 έως το 1989, η Toyota παρήγαγε ανάλογο ελαφρύ φορτηγό, οπότε μιλάμε ουσιαστικά για αναβίωση. Προς το παρόν, οι εικόνες που εμφανίζονται είναι προϊόν ψηφιακής επεξεργασίας, όμως δεν αποκλείεται σύντομα να δούμε και κάτι πιο χειροπιαστό.

Επίσης, είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για τις τεχνικές προδιαγραφές του αυτοκινήτου και βεβαίως για τον κινητήρα που θα βρίσκεται κάτω από το καπό. Ωστόσο, κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο από τώρα για μία βενζινοκίνητη έκδοση, με σοβαρές πιθανότητες να συνδυάζεται και με σύστημα plug-in hybrid.

https://www.carandmotor.gr/nea/i-toy

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά