Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ-ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ-ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ

 

            Στον εορτάζοντα ιερό ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Αμπελακίων Σαλαμίνος τιμήθηκε τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 η ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, των Αποστράτων και των Βετεράνων, με πρωτοβουλία των Παραρτήματων Σαλαμίνος των ΕΑΑΣ και ΕΑΑΝ.

            Στη δοξολογία, στην οποία χοροστάτησε ο ποιμενάρχης μας σεβ. μητροπολίτης Μεγάρων και Σαλαμίνος κκ Κωνσταντίνος, πλαισιωμένος από τον πρωτοσύγκελλό του και ιερείς της νήσου, παρέστησαν: ο Δήμαρχος Σαλαμίνος Κος Γ.Παναγόπουλος, οι Βουλευτές της Β’ Πειραιώς κκ Δ.Μαρκόπουλος και Ι.Τραγάκης (ΝΔ) και Γ.Ραγκούσης (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ), η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Αττικής Κα Β.Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη, ο Δκτής Ναυστάθμου Σαλαμίνος Αρχιπλοίαρχος (Μ) Β.Βασιλογιαννακόπουλος ΠΝ, ως εκπροσώπου του Α/ΓΕΕΘΑ, η εκπρόσωπος του Α/ΓΕΣ Ταγματάρχης (ΠΖ) Ε.Βιρβίλη, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, των Δημοτικών και Κοινοτικών Αρχών, και ειδικότερα από τα Αμπελάκια ο Αντιδήμαρχος Κος Σ.Γκίνης και η Πρόεδρος της Κοινότητας Κα Σ.Μαγιάτη, τοπικοί φορείς, οι επίτιμοι Αρχηγός ΛΣ Ναύαρχος εα Χ.Δελημιχάλης και Δντής Τεθωρακισμένων Αντιστράτηγος εα Χ.Χαριτούδης, δεκάδες εν αποστρατεία Συνάδελφοι και Βετεράνοι των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, με επί κεφαλής τους διοργανωτές προέδρους των Παραρτημάτων Σαλαμίνος της ΕΑΑΣ Υποστράτηγο εα Β.Μήττα, και της ΕΑΑΝ Υποναύαρχο (Μ) εα Γ.Κουτσούκο ΠΝ.

            Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου του Παραρτήματος Σαλαμίνος της ΕΑΑΣ, Ταξίαρχος εα Όθων Κυπριωτάκης, με θέμα «Ένοπλες Δυνάμεις είναι όλη η Ελλάδα». Οι αρχές και τα μέλη των Παραρτημάτων Σαλαμίνος των ΕΑΑ Στρατού και Ναυτικού παρακάθησαν στη συνέχεια σε μικρή δεξίωση στα γραφεία της ΕΑΑΝ Σαλαμίνος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά