Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Δημότες της Σαλαμίνας και της Ελευσίνας, σε συνεργασία με τη Μονάδα Βιώσιμης Κινητικότητας της Σχολής Αγρον. και Τοπογράφων Μηχανικών – Μηχανικών Γεωπληροφορικής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, σας προσκαλούμε να συμπληρώσετε το παρακάτω Ερωτηματολόγιο. Απευθύνεται σε κατοίκους της Σαλαμίνας και του Θριασίου, ίσως και επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής που θα τους ενδιέφερε να δρομολογηθεί μικρό ακτοπλοϊκό μέσο για τη σύνδεση του λιμανιού της Ελευσίνας με το μπλε λιμανάκι της Σαλαμίνας (διάρκειας 25’). Σημειώνεται ότι η λεωφορειακή γραμμή που συνδέει το μπλε λιμανάκι με την πόλη της Σαλαμίνας θα συντονιστεί με τις αναχωρήσεις και αφίξεις των πλοίων.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι Ελευσίνα και Σαλαμίνα είναι δυο ιστορικοί τόποι μεγάλης σημασίας και αυτός είναι ο κύριος λόγος που κηρύχτηκε η Ελευσίνα Πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2023. Η ακτοπλοϊκή σύνδεσή τους θα αποτελέσει προστιθέμενη αξία για την περιοχή και εκτός από την εξυπηρέτηση των κατοίκων θα προσελκύει επισκέπτες που θα συνδυάζουν την επίσκεψη του αρχαιολογικού χώρου των Ελευσίνιων Μυστηρίων με άλλους χώρους της Σαλαμίνας και με το θαλάσσιο τοπίο της αρχαίας ναυμαχίας.

Επικοινωνία: info@smu.gr

Έρευνα Ερωτηματολογίου κατοίκων Σαλαμίνας & Θριασίου αναφορικά με τη δημιουργία νέας ακτοπλοϊκής σύνδεσης
ΛΙΝΚ :https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfKRyUmJx36KUM-I6Eb3eqf8qAX-MpBlZ-vQcIo4DDJB7LTow/viewform

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά