Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Φ.Κ : Ποιος μπορεί αλήθεια να πιστεύει  οτι  η συζήτηση που πραγματοποιηθηκε Σάββατο και Κυριακή στον Δημαρχικό μέγαρο για την ζεύξη  είχε ενημερωτικο χαρακτηρα ;;

Οταν εχει πραγματοποιηθεί  χωρις η Δημοτικη Αρχη να εχει διάθεση να ενημερωση την τοπική κοινωνία ωστε να ειναι παρούσα ;;

Πως μια ανακοίνωση λιγων γραμμών απο το Δημοτική Αρχη ειναι αξια ακομα και ανάρτησης    ;;

Η ζευξη  θα ειναι  η προοδος και ανάπτυξη για το νησι μας ΑΛΛΑ ..

… ΑΛΛΑ ..

Η οργάνωση ο σχεδιασμος και η  πίεση  προς την Κυβέρνηση για την  την κατασκευή υποδομών και οχι μονο .. ειναι στα χερια ( Δυστυχως )  των τοπικών πολιτικών που εχουν και την ευθύνη ..

Μοναδική υποχρέωση των πολιτικών του νησιού να προλάβουν τα οποία προβλήματα που θα φέρει η ζεύξη ..

Μια ζεύξη που οικονομικά συμφέροντα δεν θέλουν και ειναι λογικο ..

…  ΑΛΛΑ ..

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να λάβουν υπόψη τους τις αντιρρήσεις τους … και κυρίως να ειναι ΄΄βαρίδι΄΄  για την ζεύξη  ..

Μην ξεχναμε οτι  και κατι τέλεια συμφεροντα κατάστρεψαν και καταστρέφουν την ανάπτυξη σε αλλες περιοχές ιστορικής αξίας για το νησι μας ..

Μοναδικό μέλημα  της παρούσας και μελλοντικών Δημοτικων Αρχων και Δ.Σ του Δημου να προλάβουν  προβλήματα και να αναφέρουν  με συγκεκραμένες προτάσεις και μελέτες  προς τους αρμοδίους για τις λύσεις τους .

Και ΟΧΙ να δημιουργήσουν  προβλήματα ….για μια ακομα φορα .. ακομα και  με ψηφίσματα …  που δεν αντιπροσωπεύουν την γνωμη της τοπικης κοινωνία με σκοπο να ΄΄κολλήσει ΄΄την κατασκευή της ..

Αληθεια ..γιατι  δεν είδαμε μέχρι τωρα …. ΟΥΤΕ  ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ  που να αφορα την ζεύξη ….αν και χρονιά γνωρίζουν είναι στα σχέδια της Κυβέρνησης ;;;;

Αλήθεια τι περιμενουν ωστε να υπάρχουν  μελέτες  και προτάσεις για την κατασκευή εργων ;;;

Ελπίζουν σε μια ακόμα αναβολή της κατασκευής της  ;;;;

Η ζεύξη πρέπει να πραγματοποιηθεί γιατι  ειναι το μέλλον της Σαλαμινας ..

Αρκεί να υπάρχουν πολιτικοί που θα την εκμεταλλευτούν ώστε να ειναι υπερ. της κοινωνίας του σήμερα αλλα και των επομένων γενιών …

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά