Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Δελτίο τύπου:Μετα από πρόσκληση σήμερα Κυριακή, παρευρέθηκα στην παρουσίαση του βιβλίου,του συγγραφέα κ. Ιωάννη Χαράλαμποπουλου, η μυστική Σαλαμίνα,με ομιλιτες, τον κ. Μαριδάκη Κωνσταντίνο τ. αντιδήμαρχο πολιτισμού Σαλαμίνας, τον κύριο Μάνο κιλημαντσο Γ. Γραμματέα ενωσεως βουρλιωτών μ. Ασίας, και τον αξιότιμο καθηγητή αρχαιολογίας Γιάννο γ. λωλο του πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Άγνωστες πτυχές της ιστορίας του νησιού ξετυλίγονται μέσα από το βιβλίο, όπως επίσης και από τους ομιλητές, όπου πολλή εύστοχα, επεσήμαναν ότι ένα νησί όπως η Σαλαμίνα, όπου έσωσε τον δυτικό πολιτισμό,ο δυτικός πολιτισμός δυστυχώς το ξέχασε.

Δεν αρκούν μόνο να κάνουμε γιορτές και να ξεχνάμε την σωτηρία της Ευρώπης από αυτό το νησί.Χρειάζονται έργα, και πράξεις, όχι ναυπηγεία σε χώρους ιερούς πολεμιστών, όπου έδωσαν τα πάντα για την πατρίδα τους.Οχι επιχωματωσεις αρχαίων οικισμών.

Η κληρονομιά μας, πρέπει να αναδειχτεί και να παραμείνει ανέγγιχτη,όχι λασπωμενη, μαντρωμενη, γκρεμισμενη.Σε ολους τους αρχαιολογικό χώρους της πατρίδας μας. Σήμερα έλαμψαν δια της απουσίας τους. Η εκάστοτε πολιτευτές και βουλευτές της β’Πειραιά.

Μόνο η πατριωτικη ένωση πρόδρομος εμφιετζογλου έδωσε το παρών.Μαλλον η πολιτιστική κληρονομιά μας. Δεν τους ενδιαφέρει, τους ενδιαφέρουν τα ψεύτικα λόγια. Τους ενδιαφέρει να ταζουνε λαγούς με πετραχηλια, και μόνο ψήφους από τον λαό.

Η απουσία σας κύριοι της β’Πειραιά συζητήθηκε.

Ο λαός καταγραφει τέτοιες ενέργειες σας. Η πατριωτικη ένωση θα είναι πάντα κοντά. Και θα στηριξω όπως μπορώ,την αρχαία ελληνική πολιτιστική κληρονομιά μας,και όχι μόνο, πρώτα η Ελλάδα, πρώτα η Έλληνες,είμαστε Έλληνες πατριώτες,ο πρόεδρος μας πρόδρομος εμφιετζογλου, και εμείς η πολιτευτες του. Έχουμε έναν κοινό αγώνα,την πατρίδα μας, όπως πραγματικά της αξίζει.

Μετα τιμής η υποψήφια βουλευτής για την β’πειραια ΑΒΡΑΝΤΙΝΗ ΜΑΡΓΑΡΊΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά