Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Πλησιάζοντας την ημέρα που το νέο Suzuki Swift θα βρεθεί στις προθήκες της ιαπωνικής φίρμας, όλο και περισσότερες είναι οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της επικαιρότητας σχηματίζοντας μια σαφή εικόνα για το μέλλον του.

Την τέταρτη κατά σειρά γενιά του γνωστού στους περισσότερους Suzuki Swift πρόκειται να υποδεχθεί η ευρωπαϊκή αγορά το 2023, εξασφαλίζοντας στους Ιάπωνες ένα ισχυρό έρεισμα στην κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης.

Πλησιάζοντας, λοιπόν, στην πρεμιέρα του αυτοκινήτου, όλο και συχνότερες είναι οι εμφανίσεις του στους δρόμους της Ευρώπης, όπου και πρόκειται να ολοκληρώσει το πρόγραμμα της εξέλιξής του.

Με αφετηρία τις εικόνες του βαριά καμουφλαρισμένου Suzuki Swift δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιχειρούν να συνδέσουν μεταξύ τους όλα τα κομμάτια του παζλ και να προσφέρουν μια σαφή εικόνα για το πώς θα δείχνει η νέα γενιά του ιαπωνικού best seller.

Σύμφωνα με τις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες, οι βασικές αλλαγές στον σχεδιασμό του νέου Suzuki Swift θα αφορούν στο μπροστινό τμήμα, όπου οι καμπύλες γραμμές θα παραχωρήσουν τη θέση τους σε αιχμηρότερα σχεδιαστικά στοιχεία, εξασφαλίζοντας στο ιαπωνικό αυτοκίνητο πόλης έναν δυναμικότερο χαρακτήρα.

Ο ανασχεδιασμός του μπροστινού τμήματος πρόκειται να οδηγήσει στον περιορισμό του μεγέθους των φωτιστικών σωμάτων, τα οποία θα υιοθετούν την τεχνολογία LED εξασφαλίζοντας στους σχεδιαστές της Suzuki μεγαλύτερη ελευθερία.

Σε αντίθεση με το ρύγχος του νέου Suzuki Swift, πιστό στην παράδοση των καθαρών γραμμών θα παραμείνει το πίσω τμήμα του αμαξώματος, παραπέμποντας στη σημερινή εκδοχή του αυτοκινήτου.

Σε ό,τι αφορά στα μηχανικά μέρη, δεδομένος θα πρέπει να θεωρείται ο εξηλεκτρισμός όλων των κινητήριων συνόλων όπως και η απουσία πετρελαιοκίνητων διαμορφώσεων. Αυτό που μένει να αποδειχθεί είναι αν η Suzuki θα τολμήσει αυτή τη φορά να δημιουργήσει μια αμιγώς ηλεκτρική πρόταση ή έστω ένα πλήρως υβριδικό σύνολο το οποίο και θα προσαρμόσει στα μέτρα και τα σταθμά του Swift.

https://www.carandmotor.gr/nea/neo

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά