Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Το ηλεκτρο-υβριδικό σύστημα κίνησης των νέων Nissan Qashqai και X-Trail βραβεύτηκε ως η “Καλύτερη Καινοτομία” στην τελετή του Auto Moto Grand Prix 2022.

Η Nissan συνεχίζει να παίρνει βραβεία για το προηγμένο σύστημα κίνησης e-POWER, το οποίο έχουμε ήδη γνωρίσει οδηγώντας το νέο Qashqai στη Σουηδία και πλέον εξοπλίζει και το ολοκαίνουριο X-Trail. Ήταν η σειρά του γαλλικού περιοδικού Auto Moto να βραβεύσει το e-POWER της Nissan με το “Βραβείο Καινοτομίας 2022”. Η τελετή απονομής έγινε στις 20 Οκτωβρίου στο Παρίσι και το βραβείο παρέλαβε ο Ρικάρ Τουγκερόν, Διευθύνων Σύμβουλος της Nissan West.

Η τεχνολογία e-POWER που αναπτύχθηκε από τη Nissan προσφέρει την αίσθηση της οδήγησης ενός αμιγώς ηλεκτρικού οχήματος, χωρίς όμως την ανάγκη φόρτισης στην πρίζα.

Βραβείο καινοτομίας για το σύστημα e-POWER της Nissan
Nissan X-Trail 2022 SUV NISSAN / SEBASTIENMAUROY

Η μπαταρία του συστήματος φορτίζει εν κινήσει από έναν τρικύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης 1,5 λίτρων με μεταβλητή σχέση συμπίεσης. Το σύστημα περιλαμβάνει ακόμη μια γεννήτρια ισχύος, έναν μετατροπέα και έναν ηλεκτροκινητήρα 190 ίππων που κινεί πάντα και αποκλειστικά το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τη Nissan, ο βενζινοκινητήρας λειτουργεί πάντα εντός του βέλτιστου εύρους στροφών και της καλύτερης αναλογίας συμπίεσης, προσφέροντας ανώτερη απόδοση ως προς την κατανάλωση καυσίμου και χαμηλότερες εκπομπές CO2, σε σύγκριση με έναν παραδοσιακό κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Βραβείο καινοτομίας για το σύστημα e-POWER της Nissan
Nissan Qashqai e-Power 2022 NISSAN / SEBASTIENMAUROY

Η ηλεκτρική κίνηση από την άλλη προσφέρει την άμεση απόκριση κίνησης, όπως συμβαίνει στα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Δείτε περισσότερα για την τεχνολογία e-Power της Nissan στο www.nissan.gr/range/E-Power.html.

Βραβείο καινοτομίας για το σύστημα e-POWER της Nissan
Nissan Qashqai e-POWER SESSANTUNO.COMhttps://www.sport24.gr/auto24

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά