Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Φαράγγι Κράστας!!! »Ομάδα» Ευχαριστιών αποστέλλοντας

»Ομάδα» Ευχαριστιών ήρθε η ώρα να αποστείλουμε, σε άτομα που κατά καιρούς επισκέφτηκαν και λάτρεψαν το φαράγγι και είδαν τις θεμελιακές ανάγκες του και συνέτρεξαν. Αφορμής δοθείσης η -νεότερη- δωρεά του Βεροιώτη Θόδωρα Σαουλίδη (πρώην Τσεχελίδη), μεσολαβούντος του δραστήριου Παναγιώτη Ευθυμιάδη – Πολυπλάτανου, δωρεά έξι (6) βελών -μικρών πινακίδων- για την εντός φαραγγιού σήμανση, αναγκαία και επιβάλλουσα.
Πέρασαν 12 χρόνια που άρχισε η επισκεψιμότητα στο Φαράγγι της Κράστας, που θαυμάζεται, λατρεύεται, αγαπιέται, ήδη από 130.000 χιλιάδες επισκέπτες έως τα τώρα και θα συνεχίσουμε να το αναδυκνείομαι, με όλες τις υγείες μας!

Εβοήθησαν, με ποικίλους τρόπους και δωρεές και χειρωνακτικές εργασίες, προτάσεις κλπ… Τους χιλιοευχαριστούμε, τους χαμογελούμε, βαδίζουμε μαζί τους και ας τους ονοματίσουμε, αγγαλιάζοντάς τους…
Τάσος Χρηστίδης, Φωτεινή Χρηστίδου, Άννα Παπαδοπούλου – Μάινου, Φώτης Παπαδόπουλους, Ιωακείμ Α, Ανθόπουλος, Βαγγέλης Γιαννάκενας, Φώτης Θ. Φανιάδης, Δώρα Μπαλτατζίδου, Γκότσης ο αναρριχητής, Άννα Χλωροτύρη, Πόπη Τσαγκαλίδου, Βαγγέλης Καραiνδρος, τα 7-9 έφηβα Γιαννακοχωρίου , που συνοδεύουν πάντα κάθε εκδρομή, Θόδωρας Σαουλίδης ( Τσεχελίδης), Παναγιώτης Ευθυμιάδης … Και όσους δεν έπραξαν τα δέοντα, να μας θυμούνται!!!

Ηλίας Τσέχος -Βεροια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά