Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Στο Λίβερπουλ θα διεξαχθεί το παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής με την Ελλάδα να παίρνει μέρος με 8 αθλητές (πέντε άνδρες, τρεις γυναίκες). Με μια σημαντική απώλεια ωστόσο καθώς ο Λευτέρης Πετρούνιας θα μείνει εκτός του Παγκοσμίου. Για να συμμετάσχει ο Έλληνας Ολυμπιονίκης έπρεπε να έχει λάβει μέρος και στα Παγκόσμια Κύπελλα που διεξήχθησαν μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαρτίου.

Πιο συγκεκριμένα θα αγωνιστούν οι: Απόστολος Κανέλλος (σύνθετο ατομικό: έδαφος, πλάγιος ίππος, κρίκοι, άλμα, δίζυγο, μονόζυγο), Νίκος Ηλιόπουλος (δίζυγο, μονόζυγο), Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης (κρίκοι), Σταύρος Γκίνης (κρίκοι), Στέφανος Τσολακίδης (δίζυγο) στην κατηγορία ανδρών, καθώς και οι Ελβίρα Κατσάλη (σύνθετο ατομικό: άλμα, ασύμμετροι ζυγοί, δοκός ισορροπίας, έδαφος), Αρετή Παγώνη (ασύμμετροι ζυγοί, δοκός ισορροπίας, έδαφος) και Κωνσταντίνα Μαραγκού (ασύμμετροι ζυγοί) στην κατηγορία γυναικών.

https://www.metrosport.gr/ellada-m

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά