Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Βράβευση της δ/ντριας του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού – Κ.Ε.Π. Δώρας Γιαννίτση στην υποψηφιότητα «Καυτή Καρδιά» για τη συμμετοχή της στο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου «ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ» στην πόλη Γκουμπάχα των Ουραλίων (3-5/7/2022) !!! Βράβευση για την δημιουργική αφοσίωση και το υποκριτικό πάθος για τις ερμηνείες της στο ρόλο της θεάς του Βοσπόρου στην παράσταση «Τραγούδι του Αντζιμουσκάι» και στο ρόλο της Ιοκάστης στον «Οιδίποδα Τύραννο» Σοφοκλέους.

Diplom_Teodora_YA

Από πλευράς μας επιθυμούμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στους διοργανωτές του Φεστιβάλ για την πρόσκληση και τη δυνατότητα συμμετοχής,  στην υψηλότατου επαγγελματικού επιπέδου κριτική επιτροπή για την εκτίμηση της δουλειάς μας και τις ουσιαστικές, σημαντικές συμβουλές της, στη διεύθυνση/διοίκηση του Βόρειου Κρατικού Δραματικού Θεάτρου του Ομσκ «M.AUlyanov», στον καλλιτεχνικό δ/ντή-σκηνοθέτη Κονσταντίν Ρέχτιν, στον διευθυντή του θεάτρου Αντζέι Νεουποκόγιεβ για την εμπιστοσύνη τους και ολόκληρο το θίασο, όλη την ομάδα για την αρμονικότατη καλλιτεχνική σύμπραξη, δημιουργική συνεργασία και φιλία.

Αποκομίσαμε, για άλλη μια φορά, εξαιρετικές καλλιτεχνικές, δημιουργικές εμπειρίες, βιώματα, άπειρη θετική ενέργεια και ευχαρίστηση από τη διαπροσωπική επαφή, τη δημιουργική επικοινωνία και φιλία, νιώσαμε ακόμα πιο ενωμένοι και συσπειρωμένοι !!!

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ !!!

Με εκτίμηση και φιλικούς, συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Δώρα Γιαννίτση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά