Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΝΗ ΖΑΝΑ

Το λιμάνι του Πειραιά και καθώς γνωρίζουμε είναι το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας μας, διότι είναι εδώ και πάρα πολλά χρόνια το σημείο από όπου φεύγουν τόσα πλοία σε ακτοπλοϊκές γραμμές σε όλο το Αιγαίο, αλλά και στο Ιόνιο Πέλαγος με κατεύθυνση στα πολυάριθμα ελληνικά νησιά της Ελλάδας.

Πάνω από 100 χρόνια υπάρχει υπάρχουν δύο κόμβοι σταθερής τροχιάς που εξυπηρετούν με τον Ηλεκτρικό τρένο ( ΗΣΑΠ) και το ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΌ ΠΕΙΡΑΙΑ, το γνωστό προαστιακό προς Πελοπόννησο ( Κιάτο) και Χαλκίδα, ο οποίος φτάνει και στο αεροδρόμιο, όπως και η γραμμή μετρό 3.

Ο Ηλεκτρικός σήμερα έχει μετονομασθει Γραμμή Μετρό 1, που πηγαίνει Κηφισιά. Επίσης σ αυτό το κόμβο σταθερής τροχιάς, είναι ήδη έτοιμος και ο σταθμός μετρό γραμμή 3 που θα συνδέει το λιμάνι του Πειραιά και με τους άλλους δύο σταθμούς τρένων.

Ετσι λοιπόν σκοπό έχει να ααποτελεί το πιο σημαντικό συγκοινωνιακο κόμβο μαζί με τις 15 γραμμές λεοφορειων και 3 γραμμές τρόλεϊ.

 

Το ρεπορτάζ του ακολουθεί στο βίντεο αναφέρεται σ αυτό το σπουδαίο γεγονός παίρνοντας σάρκα και οστά στη πόλη του Πειραιά και πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας Σαλαμινιων βήμα από το Φάνη Ζανα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά